Lenjeriile de pat CONELTEX - un must-have pentru orice casă

Author: Oana Iosif

Orele de odihnă sunt printre cele mai importante lucruri, atât în vederea menținerii unei vieți sănătoase, cât și din punct de vedere a echilibrării stării de spirit și energiei. Pentru ca somnul să fie odihnitor și corpul să se relaxeze cu adevărat, este nevoie de anumite elemente esențiale care necesită o atenție deosebită. Unul dintre acestea este lenjeria de pat. Calitatea acesteia contează, iar din acest motiv CONELTEX pune la dispoziția clienților o gamă variată de astfel de produse, din materiale calitative și cusături delicate.

Fiecare aspect are rolul său pentru ca orele de odihnă să fie optime și cât mai confortabile. O persoană care doarme bine are nevoie de aproximativ 5 ore de somn pe noapte, pentru că este un timp suficient pentru corp să se refacă. O zi bună se cunoaște de dimineață, de la atitudinea și starea de spirit cu care fiecare om se trezește. Alege lenjeriile de pat potrivite pentru a te trezi relaxat. Iată cum!

Materialul din care este confecționată lenjeria - un aspect important

Un material potrivit pentru o lenjerie de pat trebuie să ofere un sentiment plăcut la atingere și să fie moale. Totuși, acesta trebuie să nu supraîncălzească, pentru că apare starea de inconfortabilitate în acest caz, iar persoana în cauză devine agitată și se trezește deseori pe noapte.

Unul dintre cele mai potrivite materiale pentru așternuturile pentru pat este bumbacul. Acesta este potrivit chiar și pentru cei care au pielea mai sensibilă, pentru că oferă o atingere delicată și acest sentiment trimite cu gândul la un somn printre pene și nori pufoși, perfecți pentru odihnă. Bumbacul este un material natural, ușor de prelucrat. Este un material hipoalergenic, potrivit astfel pentru orice persoană și poate fi sterilizat cu ușurință. CONELTEX dispune de o gamă variată de lenjerii de pat din bumbac, cu imprimeu de diverse modele și culori.

Acest material este potrivit chiar și pentru articole vestimentare. O pijama din bumbac alături de o lenjerie CONELTEX din același material, sunt combinația ideală pentru un somn neîntrerupt în fiecare seară.

Culoarea lenjeriilor au o importanță majoră asupra aspectului complet al încăperilor

Fiecare casă are un design propriu, în funcție de gusturile celor care locuiesc în ea. Fiecare element trebuie să se combine perfect cu decorul de ansamblu, astfel încât să creeze un întreg, un aspect deosebit. Una dintre piesele principale ale unui dormitor este patul. Acesta are o importanță majoră asupra spațiului respectiv, așadar lenjeriile care îl îmbracă trebuie să aibă un model și o culoare care să respecte paleta coloristică prezentă și în celelalte piese de mobilier din cameră.

CONELTEX pune la dispoziția publicului larg o varietate de modele din care să poată alege. Atunci când vrei să cumperi o lenjerie pat este important să conțină toate piesele necesare. Seturile disponibile pe site sunt formate din patru piese și anume cearșaf de saltea, de pilotă și două fețe de perne. Acestea pot fi simple, de o singură culoare sau cu model, precum cele cu fluturași.

Având în vedere că a venit primăvara, aceste lenjerii colorate cu imprimeu pot lumina camera și aduc o parte din paleta de culori prezentă în florile ce scot timid capul din pământ, în interiorul casei. Poți vizualiza toată gama de produse accesând site-ul, de unde poți plasa și comanda.

Contact:

[email protected]

0735 194 314

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava 720089 România

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.