Lenny Kravitz, spectacol de exceptie la Cluj-Napoca!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 17:45

Celebrul artist Lenny Kravitz a sustinut seara trecuta un concert extraordinar la Cluj-Napoca.

Mii de oameni s-au bucurat aseara sa il vada pe scena, pe Lenny Kravitz, considerat unul dintre cei mai buni artisti rock din lume. Cantaretul american a oferit un spectacol de exceptie la Cluj-Napoca.
Lenny Kravitz si-a facut aparitia pe scena intr-un decor special construit pentru turneul sau. Prezent pentru prima data in Transilvania, artistul a pregatit un show memorabil, in cadrul caruia a cantat toate hit-urile sale.

In timpul spectacolului, starul american a interactionat de mai multe ori cu publicul, iar fanii nu s-au mai oprit din aplauze.
Peste 7000 de oameni au participat la concertul lui Lenny Kravitz de la Cluj. Fanii au venit din toate colturile tarii, dar si din strainatate. Concertul a facut parte din Turneul "Raise Vibration" pe care artistul il sustine in 16 tari din Europa in acest an.


In anul 2008, Lenny Kravitz a concertat in Bucuresti si a dorit sa revina in tara noastra, dar de data asta a ales Clujul. Inainte de spectacol, artistul a vizitat orasul si a gustat din cateva bucate traditionale romanesti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”