Leo a jignit-o grav: "Te duci pe o friptura si o cola!" Loredana Chivu nu a mai rezistat. Doamne, ce a fost la gura ei!

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Leo de la Strehaia a scos-o din sarite pe Loredana Chivu. Blondina a iesit din emisiune.

Dupa ce a vazut imaginile cu Renata si cu Dana sin Bulgaria, Loredana Chivu a luat foc. De aici si pana la iesirea din emisiune nu a fost decat un singur pas. Leo de la Strehaia a jignit-o grav pe Loredana spunand ca merge cu barbati pentru o friptura si un suc.

Leo: D aca nu vii in vacanta cu mine care ti-am facut cadou o masina, te duci cu aia? Mergi pe o friptura si o cola?
Loredana:

Esti un nesimtit.
Leo: Pe doi mici si o bere.

Leo: Ma umilesc in fata ei si ea vorbeste cu toti fraierii. Eu pot avea sute de femei ca ea. Mi-a spus intotdeauna ca decat sa stea cu mine mai bine merge in Germania sau unde a fost ea. Eu chiar am sentimente pentru ea. Cand o vad pe ea imi place ea, cand o vad pe Renata ma sucesc.
Eu le iubesc pe toate. Sunt barbati care au nevasta si amante si gagica la nevasta. Eu la mare am plans. A fost prima noapte dupa trei luni de zile cand am dormit cu ea in pat. Eu am iubit-o foarte mult pe Renata.


Loredana: Esti un nesimtit care in seara asta ai baut. Nu ai dreptul sa comentezi tu despre mine. Am ajuns sa ma injuri tu.
Tu ce primesti in seara asta?

Leo: Ai vrut sa ma fraieresti sa imi iei masina si sa mai iei si niste bani.

##VIDEO140687##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(Sursa: WOWbiz)