Leo de la Peris sustine ca e cautat de Cristina: "Guta este doar pentru bani. Am aflat ca a batut-o pentru ca l-a inselat"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:58

Leo de la Peris sustine, in continuare, ca s-a iubit cu Cristina in timp ce iubitul ei, Nicolae Guta, se afla la o cantare peste hotare, in Spania.

Barbatul a fost prezent in platoul emisiunii WOWbiz unde a venit cu poze si discutii drept dovada ca nu minte. Leo de la Peris a marturisit ca intre Nicolae Guta si Cristina nu este o iubire adevarata, ci doar un interes material.


"Eu nu discut fara probe cand afirm ceva. M-am vazut cu ea de mai multe ori cand Guta a fost in Spania, cam 90% din timp.
Stam in aceeasi localitate, am fost iubitul ei la 16 ani si inca sunt in inima ei. Domnul Guta este, probabil, o poveste doar pentru bani. E o discrepanta intre noi, uite cum arata, nu sunt eu gigolo, dar el... Eu am o sotie, dar am fost despartit de ea cand am fost cu Cristina. Cat Nicolae a fost plecat, ne-am cautat reciproc. Sigur au patit-o si altii, nu uiti prima iubire, mereu ma cauta.
Eu nu am iubit-o atat de mult incat sa imi fac o familie cu ea, la 17 ani eram fluturatic. Ne vedem din cand in cand.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii



Eu il apreciez pe Guta din punct de vedere al carierei sale si am vrut sa ii deschid ochii cu ce face femeia.
Dar si aspectul lui fizic... E clar ca ea sta cu Nicolae pentru bani. Daca ma cheama acum la ea sa ma duc, ma duc sa vorbim. Sotia mea nu accepta ca ma duc la alte femei, asta e motivul pentru care am divortat. Relatia lor e pe termen scurt, ea se va intoarce la mine mereu daca ii spun ca raman cu ea. Cristina mi-a spus ca sta cu el pentru bani.
Ii multumesc ca i-a pus silicoane, o sa ma bucur si eu de ele, ca i-a luat aur si ca a imbracat-o.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.