Leo de la Strehaia a mers în vizită la Irinel Columbeanu: ”Am venit să-i dăm banii” Ce s-a întâmplat când a ajuns la azil

Author: Diana Bostan
Actualizat: 26 oct 2023, 14:39

Leo de la Strehaia a mers în vizită la Irinel Columbeanu

Sursa: Arhivă

Așa cum a promis, Leo de la Strehaia a mers la azilul în care locuiește Irinel Columbeanu. Leo nu a mers însă cu mâna goală.

Într-unul din videoclipurile postate pe canalul său de YouTube, Leo de la Strehaia a anunțat faptul că-l va ajuta pe Irinel Columbeanu și că va merge la azil să-l viziteze. Zis și făcut, însă ajuns la porțile azilului, Leo de la Strehaia a avut parte de o surpriză neplăcută.

Leo de la Strehaia a mers în vizită la Irinel Columbeanu

Deși mulți ar fi crezut că este doar o glumă, Leo de la Strehaia s-a ținut de cuvânt și a mers să-l viziteze pe Irinel Columbeanu. Acesta susținea faptul că

este dispus să-l ajute pe fostul milionar, ba chiar și-ar dori ca acesta să vină să locuiască la Strehaia, dar cu o condiție. Leo și-ar fi dorit ca Irinel Columbeanu să se însoare cu sora lui, Olga Originala.

Citește și: Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu: „E posibil să pot să îmi recuperez casa”. Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină

În imaginile postate de Leo de la Strehaia se poate observa cum acesta scoate din buzunar suma de 10.000 de lei, bani care ar fi trebuit să ajungă la Irinel Columbeanu. Ajuns la azil, acesta nu a primit acordul pentru a-l vizita pe fostul milionar de la Izvorani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Am venit în vizită la domnul Columbeanu, am venit să-i dăm banii, am venit să-i dăm și lui 100 de milioane. Și patroana i-a adus ceva, să-l ajutăm. ”, a spus Leo de la Strehaia, pe contul său de TikTok. Acesta a stat de vorbă cu patronul azilului în care s-ar afla Irinel Columbeanu, iar acesta susține că fostul milionar nu vrea să accepte bani din partea lui Leo de la Strehaia.

@topfun404 #leodelastrehaia #patroanadelastrehaia #mihaelatache #columbeanu #100mil #trending #columbeanuleo #topfun404 #today #news #azi #nouatati #viral #satra #strehaia #olgadelastrehaia #refuz #datafara ♬ original sound- Topfun404

Leo de la Strehaia a venit însoțit de Olga

Cel intitulat ”Prințul țiganilor” nu a venit singur, ci însoțit de membrii familiei. Leo de la Strehaia a venit alături de mama sa, Patroana, dar și de Olga Originala, cea care și-ar fi dorit să facă nuntă cu fostul milionar.

Citește și: Prietenul lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri bombă despre fostul milionar: ”Era tot mai ramolit, mai obosit”. Ce spune despre fosta soție a prietenului său

Leo de la Strehaia nu a venit doar cu bani, ci și cu mai multe coșuri cu mâncare și alte preparate. Acest refuz a stârnit furia lui Leo, care a fost nevoit să se întoarcă la Strehaia fără a vorbi cu Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu traversează cea mai dificilă perioadă a vieții sale. După ce a pierdut vila de la Izvorani și toată averea, fostul milionar se află într-un azil de bătrâni din Snagov, dar chiar și așa, acesta întâmpină dificultăți în ceea ce privește plata cheltuielilor, aflându-se la mâna cunoscuților.

Acesta ar fi fost uitat chiar și de fosta soție, Monica Gabor, care nu s-ar fi oferit niciodată să-l ajute pe tatăl fetiței sale.