Leo de la Strehaia a rabufnit dupa ce Renata si-a cumparat o masina pe banii lui! Imagini nedifuzate pana acum

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Si-a amanetat masina pentru a-i face pe plac Danei Criminale, pe care a dus-o la munte, insa dupa ce a vazut ca Renata si-a cumparat masina, Leo de la strehaia trece prin momente dificile, intrucat e foarte suparat.

"Sunt foarte suparat. Nu am putut sa dorm toata noaptea, dupa cum vedeti, sunt si ragusit.", a spus Leo vizibil deranjat de faptul ca Renata si-a cumparat o masina din banii lui.

In imaginile surprinse dupa emisiunea de aseara, cei trei s-au certat ca la usa cortului pe bolidul care a fost adus in platoul Wowbiz.


Dana, nu vad de ce se poarta asa.
Pana la urma, e exact ce a zis lumea. Esti pe mana cu Pintea si cu Renata. Nu pleaca cu masina de aici. Mai Renata, e frumos ca ai cumparat masina e pe banii mei. Te invata Dana?", a intrebat-o Leo pe Reneta, care a explicat ca si-a luat automobilul dupa ce a gasit un cadou.

"Calmeaza-te. E masina mea. Va multumesc pentru cadou.", a spus Renata, in timp ce Dana i-a spus sa se calmeze pentru ca i se face rau.

Mai mult de atat, pana la urma Dana si Leo au plecat cu un prieten si le-au lasat masina celor doi copii, insa aceasta s-a aratat deranjata de faptul ca a venit cu un automobil decent.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.