Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Acesta se află în stare gravă

Author: Alina Petre
Actualizat: 28 dec 2022, 23:23

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare și se pare că se află în stare gravă.

Leo de la Strehaia se confruntă cu probleme grave de sănătate. Acesta a suferit un alt accident vascular cerebral (AVC) în închisoare și a fost transportat de urgență la un spital din Capitală.

Citește și: Leo de la Strehaia, in pragul divortului! A fost prins de Dana in timp ce o inşela! Imaginile care dovedesc tradarea

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare

Leo de la Strehaia a suferit astăzi un AVC  și a ajuns la spital în stare critică, potivit jurnaliștilor de la Cancan.

Mama lui a vorbit despre starea lui de sănătate într-un videoclip și i-a rugat pe cei care o urmăresc în mediul online să se roage pentru fiul ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!”, este mesajul mamei lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia, condamnat închisoare pentru evaziune fiscală

În luna septembrie a anului trecut Leo de la Strehaia, mama acestuia şi un alt bărbat au ajuns la închisoare. Cei trei au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Strehaia au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 47 și respectiv 50 de ani, şi o femeie, de 61 de ani, toţi din oraşul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul Bucureşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an şi 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală", a transmis atunci Poliţia Judeţeană Mehedinţi.

Potrivit sursei citate anterior, mama lui Leo de la Strehaia a fost eliberată cu o lună în urmă.

Citește și: Leo de la Strehaia a dat faliment! "Printul tiganilor" il scoate vinovat pe un personaj celebru de la noi!