Leo de la Strehaia, decizie radicala! Si-a amanetat bolidul ca sa ii faca poftele sotiei, la munte!Ce s-a intamplat acolo, depaseste orice imaginatie

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:48

Leo de la Streahaia, Dana Criminala, Pintea si Alin au mers la munte. Nu au avut bani, insa Leo a decis sa-si amanteze masina ca sa-si duca sotia intr-o escapada.

"Mergem direct la partie, lasam bagajele acolo si apoi plecam acasa.", i-a spus Leo iubitei sale, insa la scurt timp a fost cuprins de regret: "Uite ce-am ajuns din cauza femeilor. Sa vin cu microbuzul la munte. Cine a mai pomenit asa ceva.", se plangea Leo in timp ce dadea jos din automobil bagajele iubitei sale.  

Problema a aparut abia atunci cand au vrut sa se cazeze, intrucat iubita lui a avut pretentii in ceea ce priveste hotelul: "Vin cu microbuzul sa raman in jumatatea strazii.

Ma tii in strada? Ce trei margarete visezi, nu vezi ca sunt mormane de zapada? Unde ma duci aici?", a spus Dana in timp ce Leo incerca sa se cazeze.


Ca sa se bucure de o escapada placuta, Leo i-a propus Danei sa o sune pe Renata sa-i aduca banii: "Hai sa o chemam pe Renata sa ne aduca banii. Ti-am zis ca n-am bani, ai insistat sa merge si am lasat masina la amanet ca sa te aduc, iar acum faci figuri.
", i-a reprosat Leo, in timp ce Dana continua sa se arate deranjata de experienta pe care o traieste. Mai mult de atat, si-a scos peria din geanta si a inceput sa-si aranjeze parul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Mai mult de atat, iesirea lor la munte a luat o turnura neasteptata
atunci cand Leo a avut o criza de gelozie: "Ce tot il intrebi pe Leo? Ia mai termina! Pintea, cum imi sta? Pintea, cum arat? Ce tot atata Pintea.", i-a strigat acesta.

Tinerii au uitat, insa, de probleme atunci cand au aparut lautarii, care i-au facut dedicatii Danei, aceasta fiind extrem de entuziasmata.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.