Leo de la Strehaia, dezvaluiri despre relatia dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara: cum si-au petrecut noaptea impreuna la hotel

Author: B.M.
Actualizat: 22 ian 2020, 11:59
Vladuta Lupau si Armin Nicoara

Apar noi detalii despre presupusa relatie dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara: cei doi au fost prinsi impreuna la hotel.

Se pare ca in timp ce avea o relatie cu actualul ei sot, Adrian Rus, Vladuta Lupau se iubea nebuneste cu Armin Nicoara, saxofonistul ei.

In cele din urma cei doi s-ar fi despartit cu scandal. Intrebati de cele intamplate, artistii au negat faptul ca ar fi avut o relatie.

Leo de la Strehaia face insa dezvaluiri care contrazic spusele lor.

Citeste si: Vladuta Lupau, scandal monstru cu Armin Nicoara: au fost la un pas de bataie

Cum si-au petrecut Vladuta Lupau si Armin Nicoara noaptea impreuna la hotel

Leo de la Strehaia sustine ca la nunta celebrei KristYana cei doi au stat impreuna in aceeasi camera de hotel si aveau un comportament de oameni indragostiti.

Mai mult, desi evenimentul a tinut o singura zi, Vladuta Lupau si Armin Nicoara ar fi petrecut impreuna 3 zile la respectiva locatie.

Leo de la Strehaia spune ca toata lumea a observat la acel moment ca ar fi impreuna.

”In primul rand, Armin Nicoara este fiul celui mai mare saxofonist din tara, Petrica Nicoara, de la el a invatat meserie si a facut-o foarte bine. Adica, ceea ce spune Vladuta, ca ea l-a facut mare pe Armin e absurd, Armin era deja cunoscut, era apreciat pentru muzica pe care stie sa o cante.

"Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrisor Rustem. Imi amintesc ca Vladuta Lupau si Armin Nicoara au stat, atunci, in Bucuresti, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au facut filosofie la hotel, doar ei doi, intr-o camera?

"Adica, mai toti cei care au fost la petrecerea la care au cantat au observat ca sunt impreuna, dar nimeni nu zicea nimic, se obisnuieste printre muzicanti sa se mai lege o relatie… Iar ei doi, trei zile, desi nunta a durat doar una, la Bucuresti, singuri, singurei?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Si mai se comportau si ca doi porumbei… Oricum, eu il sustin pe Armin Nicoara, mai ales ca vreau sa iasa adevarul la iveala” a spus Leo de la Strehaia, potrivit wowbiz.ro.

Vladuta Lupau il desfiinteaza pe Armin Nicoara

Vladuta Lupau a negat orice legatura amoroasa cu Armin Nicoara.

Mai mult, intrebata despre acesta, artista l-a denigrat si a sustinut ca saxofonistul s-a folosit de ea pentru a castiga capital de imagine.

"Nu mai am nicio legatura cu Armin Nicoara! Nici macar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborari. Suntem cunostinte si punct. Nu am fost amanti! Am avut o relatie familiala, alaturi de parintii mei, parintii lui. L-am ajutat cât am putut", a spus Vladuta Lupau.

"Ca sa se faca mare… El a fost in casa mea mereu.

Cu noi in vacanta, cu mine, cu sotul meu, cu fostul meu prieten, cu toata lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?", a mai declarat Vladuta Lupau.

Citeste si: Ce scrie în buletinul Vlăduței Lupău! Care este numele real al artistei-fenomen

Armin Nicoara, cuvinte frumoase despre Vladuta Lupau

Armin Nicoara in schimb a avut numai cuvinte pozitive despre Vladuta Lupau.

Artistul a mentionat ca se simte dezamagit de vorbele ei, insa nu a negat ca si-ar dori sa redeschida colaborarea cu ea.

"Sufar ca nu mai colaborez cu ea, Vladuta a dorit sa incheiem pe partea muzicala orice legatura si aici s-a rupt totul.

Chiar daca ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia sa faca circul asta, trebuia sa ne continuam pe partea muzicala evenimentele, nu sa faca un circ, sa sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia sa le onoram si sa le spuna ca eu nu mai am ce cauta acolo, ca nu am de ce sa cânt cu ea”, a declarat Armin Nicoara.