Leo de la Strehaia face echipa cu Renata la „Roata Norocului”! Nu pierdeti un spectacol total in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

In aceasta seara, in emisiunea „Roata Norocului”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, Leo de la Strehaia joaca pentru o familie care se afla in dificultate.

Alexandra, in varsta de cinci ani, este crescuta de bunici si de unchi. Singurul sprijin financiar al familiei este bunicul Alexandrei care lucreaza ca ingrijitor la biserica.

Leo are un ajutor de nadejde pe intreg parcursul emisiunii iubita lui, Renata, care este ca un talisman pentru acesta. Editia de duminica aceasta a show-ului „Roata Norocului” este presarata cu tensiune, pedepse haioase, nervi intinsi la maximum, dar si multa distractie.



„Leo a fost cam mana moarta astazi, a avut mare noroc cu Renata!”, a glumit Bursucu la finalul emisiunii.

Cum a reusit Leo de la Strehaia sa o ajute pe Alexandra si pana unde a mers din  dorinta acestuia de a castiga cat mai multe premii, veti putea afla duminica, 6 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”