Leo de la Strehaia, gest neașteptat după ce Dana Criminala i-a cerut divorțul! Cu cine a petrecut bărbatul ziua de 1 Decembrie

Author: Diana Ghita

Cu cine își petrece Leo de la Strehaia sărbătorile

Sursa: Captură YouTube; Facebook

Dana Criminala este de părere că Leo nu poate să trăiască fără ea, însă se pare că acestuia îi merge foarte bine în lipsa ei, petrecând pe cinste de Ziua Națională.

Recent, Dana Criminala a dezvăluit că dorește să divorțeze de Leo de la Strehaia, întrucât nu mai poate suporta neînțelegerile care se nasc mereu între ei. Deși aceasta a crezut că bărbatului îi va fi greu fără ea, se pare că s-a înșelat.

Cu cine a petrecut Leo de la Strehaia Ziua Națională a României

În această seară, pe YouTube au apărut niște filmulețe în care se poate observa că Leo de la Strehaia se simte foarte bine, petrecând momente frumoase alături de familia lui, cu ocazia sărbătorii de 1

Decembrie.

Aceștia au organizat un adevărat ospăț, cu băutură și mâncare din belșug, preparată chiar de către Anca, fosta soție a lui Leo. 

Deși nu a apărut alături de bărbat, în videoclipul cu întreaga familie, aceasta a postat o filmare separată, din aceeași bucătărie în care a avut loc reuniunea de familie. În imagini se poate observa cum aceasta făcea pregătirile pentru petrecere.

Chiar dacă nu a apărut la brațul fostului soț, Anca de la Strehaia a vrut să dea de înțeles că bărbatul s-a întors la familia lui și că își petrec sărbătorile împreună.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Motivul pentru care Leo de la Strehaia și Dana criminala vor să divorțeze: ”El nu poate să trăiască cu ideea că îl las”

Leo de la Strehaia se focusează pe familia lui

Respectivele imagini au apărut la doar câteva zile după ce Dana Criminala a anunțat că divorțează de Leo de la Strehaia, în ciuda faptului că bărbatul nu poate să trăiască fără ea.

„Am intentat divorțul, pentru că Leo este, așa, cu ale lui. Am depus actele. Înainte de a merge el la penitenciar, eu aveam intentată acțiunea de divorț și, la insistențele lui, când l-au luat, m-a sunat disperat să opresc divorțul, că el nu poate să trăiască cu ideea că îl las”,  dezvăluia

Dana Criminala, pentru WOWbiz.

Însă, la urma urmei, se pare că aceasta s-a înșelat, întrucât, în respectivele imagini, Leo părea să se simtă foarte bine alături de familia lui, cu care își face chiar și planuri de vacanță.

În respectiva filmare, bărbatul a venit cu inițiativa de a pleca la munte, împreună cu familia. Acesta le-a făcut propunerea chiar fiului și nurorii, existând mari șanse de a fi implicată și Anca în aceste planuri.

„Hai să stabilim să mergem și noi la munte, weekend-ul viitor. Pe bune, chiar aș vrea să mergem. Mergem la nașul nostru, dar ne ducem și la Susai”,  a spus Leo de la Strehaia, în videoclip.

Citește și: Leo de la Strehaia a mers în vizită la Irinel Columbeanu: ”Am venit să-i dăm banii” Ce s-a întâmplat când a ajuns la azil

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.