Leo de la Strehaia, in doliu! Unchiul lui a murit intr-un accident rutier

Author: A.I.

Unchiul lui Leo de la Strehaia a murit intr-un accident rutier! Ion Mitus s-a stins din viata intr-o coliziune frontala cu un alt autoturism!

Ion Mitus, unchiul lui Leo de la Strehaia, si-a gasit sfarsitul intr-un accident teribil, petrecut in localitatea Fata Cremenii din Mehedinti. Autoturismul pe care il conducea Ion Mitus s-a izbit frontal de o alta masina, pe DN6. In urma impactului, ambele masini au fost distruse.

Echipajele de urgenta au sosit la fata locului si au incercat sa il resusciteze pe Ion Mitus, insa in cele din urma nu au mai avut ce face si au fost nevoite sa declare decesul barbatului.

In masina se mai afla sotia lui Ion Mitus, in dreapta acestuia. Femeia a supravietuit accidentului, ea purtand centura de siguranta.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului cumplit in care si-a pierdut viata unchiul lui Leo de la Strehaia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Leo de la Strehaia, in doliu! Unchiul lui a murit intr-un accident rutier 

”Un bărbat de 50 de ani din localitatea Strehaia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Fața Cremenii, pe fondul vitezei excesive și după efectuarea unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 37 de ani. 

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.