Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte, pe patul de spital. Toată familia se roagă pentru o minune: „E în mare pericol”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 oct 2023, 05:50

”În orice moment e în mare pericol”

Sursa: Wowbiz.ro

Dacă toată lumea credea că Leo de la Strehaia este în afara oricărui pericol, ei bine, se pare că starea lui de sănătate este una foarte gravă, după ce a suferit un accident vascular cerebral în închisoare.

Afaceristul trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Leo de la Strehaia mai avea trei luni de stat în închisoare, însă problemele la inimă l-au răpus încă de dinainte de Crăciun. Înainte de Crăciun, acesta a suferit un AVC, iar de atunci stă internat în spital și se zbate între viață și moarte.

Leo de la Strehaia se luptă să trăiască!

În urmă cu aproape o lună, Leo de la Strehaia a suferit în închisoare un accident vascular cerebral. A fost transportat de urgență la spital și supus la o intervenție chirurgicală peste care a trecut cu bine. De atunci și până în ziua de astăzi, afaceristul se află pe patul de spital și se luptă să trăiască. Sora lui Leo de la Strehaia a oferit o serie de declarații despre starea de sănătate a afaceristului, dar și despre regulile stricte pe care medicul i le-a impus. 

Citește și: ”Copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare” Mama lui Leo de la Strehaia, detalii tulburătoare despre starea de sănătate a fiului său

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol.

El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm... Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim... Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu...”,
a declarat sora lui Leo de la Strehaia, conform  Spynews.

 Familia sa și medicii au încredere că Dumnezeu va face o minune și în cazul lui, chiar dacă acum se află într-o stare critică.

Citește și: Oamenii i-au „sărit în cap” Patroanei după ce s-a filmat în fața spitalului unde este internat Leo de la Strehaia! Ce nedreptate i-a făcut Ancăi, fosta soție a fiului ei: „E fată bună, poartă-te frumos cu ea”

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta