Leo de la Strehaia si Dana Criminala, scene de amor in padure! Cand nu credeau ca-i vede cineva, cei doi indragostiti...

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:48

Au trecut prin momente deosebit de tensionate din cauza banilor, insa pana la urma Leo de la Strehaia si Dana Criminala au facut pace si s-au iubit...printre copaci.

In timp ce se plimbau printr-un parc, acesta i-a dezvaluit ce ganduri fierbinti are: "Vreau sa te..., vreau sa-ti dau fustita jos. Lasa-ma un pic. Nu ne vede nimeni. Vino incoa. Mergem aici, dupa un pom.", i-a spus Leo in timp ce a tras-o de mana. Mai mult de atat, el a intrebat-o pe Dana daca a facut dragoste printre copaci.


Mai mult de atat, Leo a dezvaluit ca Anca n-ar fi acceptat niciodata asa ceva, iar dupa ce a vazut imaginile, femeia si-a exprimat dezamagirea.


"Vorbim despre masina, in primul rand. Nu ma intereseaza ce face el cu Dana. Trebuia sa plece cu ea la munte si sa lase masina? Nici nu mai stiu ce sa zic. Tremur toata. Maine dimineata ma duc la politie. S-a certat cu Renata, a zis ca-mi face cadou masina si acum a lasat-o acolo. Nu-i normal la cap. Nu stiu ce inseamna asta. E nebun.", a spus Anca, marturisind, de asemenea, ca nu mai are incredere deloc in el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.