Leo de la Strehaia si Dana si-au facut de cap in camera de hotel! Camerele ascunse i-au surprins in flagrant! Renata, in lacrimi dupa ce a vazut imaginile: "Esti vinovata!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Leo de la Strehaia si Dana Criminala au fost surprinsi intr-o ipostaza cam intima in camera de hotel din Bulgaria.

Leo de la Strehaia a petrecut weekend-ul trecut clipe pline de pasiune in statiunea Sunny Beach din Bulgaria. "Printul Tiganilor" si-a facut de cap cu Renata si Dana Criminala. Cu toate ca initial Leo si Dana au negat ca in urma cu o saptamana ar fi intretinut relatii in Albena, Renata i-a surprins intr-o ipostaza compromitatoare.

Renata: "Eu am incredere in mami. Mami isi cunoaste destul de bine limitele, dar Leo nu are limite deloc."

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16784484/1/media-143633642995982900.jpg
Dupa ce au dormit impreuna, dragostea dintre Leo si Renata pare sa se fi reaprins.

Renata: "Nu s-a dus totul. Inca mai exista sentimente. Cred ca e cam mult spus viitor impreuna. Ne-a cam dat cu virgula din cauza lui. Eu stiu ca pe mine ma iubeste, lasand modestia la o parte, dar el azi e cu una, azi e cu alta", a spus bruneta inainte sa fie difuzat materialul.




La scurt timpu dupa ce au ajuns in camera de hotel din Bulgaria, Renata si mama sa i-au aratat lui Leo costumele de baie pe care aveau de gand sa le poarte la plaja, incitandu-l la maximum.

La scurt timp, Renata a mers la receptia hotelului pentru a cera parola de la wireless. De indata ce au ramas singuri in camera atmosfera s-a incins.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16784484/1/media-143633643038977200.jpg
Dana:

"Hai sa te fac pe spate."

In cele din urma Leo nu a mai vrut niciun masaj si s-a multumit sa o atinga in zonele intime.

Dana: "M-au apucat niste calduri de numai pot. Imi iese tot soarele ala."

Dupa o discutie aprinsa, Dana Criminala s-a urcat pe Leo pentru a-i face masaj. s-au harjonit, s-au alintat si au profitat de clipele petrecute impreuna.
Cand a venit de la receptie Renatei nu i-a venit sa creada cum i-a gasit. S-a retras fara sa ceara explicatii si a inceput sa faca zgomot, doar doar cei doi o sa-si dea seama ca a intrat in camera. Vezi toata scena dintre cei doi pe wowbiz.ro!