Leo de la Strehaia vrea sa ii dea papucii Danei Criminala! "Divortez de ea daca se dovedeste ca fetita e a mea"- Nevasta lui a luat foc!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:01

Leo de la Strehaia se baga in necaz, nu poate sta departe de scandaluri.

Printul Tiganilor a reusit sa o enerveze pe Dana Criminala. Nevasta lui nu stie daca sa il creada sau nu atunci cand spune ca nu e el tatal copilului dansatoarei Cristina.


"Nici nu stiu in ce tabara sa ma pozitionez.(...) Sa o ia ca menajera acasa. Nici nu vreau sa o jignesc", a spus Dana Criminala.
Citeste si: "Patroana" Maria a venit de urgenta la Bucuresti! A tinut sa o cunoasca pe Cristina, dansatoarea care zice ca a facut un copil cu Leo de la Strehaia! Cum a reactionat cand a vazut-o pe micuta
de doar patru luni
Patroana a venit la Bucuresti special ca sa lamureasca situatia.


"Mi-e si rusine de mama! Da, imi este! Ce gafa am facut? Voi puneti botul la ce spune Cristina?! Daca era copilul meu, ma desparteam de Dana si o luam pe Cristina! Da, divortez de Dana daca se dovedeste ca e copilul meu!", a declarat Leo de la Strehaia.
In platou a avut loc confruntarea anului.
Cristina si mama lui Leo de-o parte, Leo de la Strehaia si Dana Criminala, de cealalta.
Dana: Hai sa luam toate fetitele tuturor! Sa le creasca Leo, nu?!
Leo: Termina cu prostiile astea! Gata, ai publicitate! Ai combinat-o si pe mama, acum mama e de partea mea!
Cristina: Esti o parvenita! Nu meriti averea lui Leo!
Dana: Parvenita esti tu, draguta mea! Ai venit si te-ai bagat cu picioarele inainte, ca sa nu zic altfel, in relatia noastra.
Sunt o doamna, nu imi dau drumul la gura! Eu stiu multe despre tine!
Doamna Maria: Daca iese testul ADN, Dana o sa ramai cu cocosul!
Dana: Nu ma mai deranja mult! Iti las posibilitatea de a demonstra ceva!
Cristina: Il vreau pe Leo!

Leo: Cristina, tu esti nebuna? Asa ceva sa spui? Fata asta e o perversa. Nu putea sa ma intrebe si pe mine daca vreau un copil!
Dana: Nu mai traim in Evul Mediu, nu ne casatorim cu cineva doar pentru ca e un copil la mijloc!  Hai sa nu vorbim pe
unde ai prestat tu. Nu am o problema ca e dansatoare, dar a mai fost si altceva. Pana la urma fiecare face ce vrea! Esti prostituata?!

Cristina nu a ratat ocazia si s-a asezat langa Leo. S-a apropiat de el si si-a sprijinit capul pe umarul lui. "Maimuta aia cat se mai urca pe tine? Tu de ce stai asa nemiscat, de zici ca esti impaiat!", a inceput sa tipe Dana Criminala.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.