Leo Iorga, in stare grava la spital: nu mai poate sa mearga! Ce se intampla cu artistul

Autor: B.M.

Artistul Leo Iorga a ajuns din nou la spital dupa ce starea lui de sanatate s-a agravat.

Informatia a fost dezvaluita de sotia lui, care a mentionat ca o pneumonie pe care acesta a avut-o a recidivat. Din nefericire, in urma complicatiilor, Leo Iorga este imobilizat in scaunul cu rotile si nu mai poate sa mearga.

"A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf.

Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale", a explicat Paula Iorga.

Sotia lui Leo Iorga marturiseste ca rezista cu greu si apeleaza la pastile pentru a ramane pe linia de plutire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cum sa ma simt? Eu… iau niste calmante si spun rugaciuni. Asa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil si ma rog pentru sanatatea lui, pentru putere. Puterea lui este si puterea mea, a noastra. Ma rog pentru puterea si sanatatea personalului medical.

"Ma rog ca Leo sa poata sa mai traiasca si sa mai cante… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult sa faca", a mai spus Paula.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.