Leon din "Patria mea esti tu", pictorial incendiar! Cum l-a schimbat succesul! Iata ce aparitie spectaculoasa a avut carismaticul Boran Kuzum, in revista "Vogue Turcia"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2017, 13:44
video Foto(8)

Boran Kuzum este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori care a debutat fulminant in cinematografia turca.

Boran Kuzum s-a nascut in 1993, in Istanbul. Inca de mic si-a demonstrat talentul actoricesc si a avut sprijinul parintilor sai, care l-au indrumat spre o cariera in teatru si cinematografie. Acesta a absolvit cu succes Facultatea de Actorie din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul si la scurt timp a primit si primul sau rol intr-un serial de televiziune, in 2015 ("Analar ve Anneler").

Boran Kuzum se dedica foarte mult carierei sale si este destul de discret, incercand pe cat posibil sa evite aparitiile in presa de scandal, sau in spatiile publice, in cadrul evenimentelor
mondene.


 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.