Leonard Doroftei, CONFRUNTARE DECISIVA. Boxerul a dat cu subsemnatul la DNA

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Celebrul boxeor si-a dat seama, dupa confruntarea pe care a avut-o cu procurorii DNA, ca nici in ring nu le-ar mai putea face fata.

Nici Mosu' nu mai e ce a fost odata. Cum care mos? Leonard Doroftei!  La aceasta concluzie a ajuns Leonard Doroftei dupa ce a stat fata in fata cu procurorii DNA. Desi s-a pregatit temeinic pentru aceasta intalnire: „ Mi-am luat costumul ala de duminica ca sa ma prezint. Ma strang pantofii nu mai pot. ”, a declarat Doroftei.

Chiar daca s-a pus la patru ace si s-a pregatit sufleteste, tot a fost luat prin susprindere de procurori: „ M-au intrebat ce inaltime am, unde stau, CNP-ul, nu au nimic de batut inca ”.

Mosu` spune ca nu se mai baga, nici macar in ringul anticoruptiei: „ Nu mai poate Mosu’, a imbatranit Mosu’, nu mai merge ”.

Insa, exista o batalie pe care Leonard Doroftei n-ar rata-o nici la cele 90 de kilograme ale sale: „ Imi pare rau ca nu l-am vazut, ca-l invitam la o partida mica ”. Despre Jackie Chan vorbeste care a scapat nevatamat.

Mosu’ a avut alte treburi de rezolvat si nu s-a putut intalni cu el.

A vrut, totusi, sa transmita un mesaj tuturor romanilor, chiar din fata DNA-ului: „ M-am bucurat si m-am batut pentru voi cu inima. Niciodata nu am intrebat cati bani imi dai pentru meciul acesta?. M-a interesat importanta meciului si valoarea lui ”.

Leonard Doroftei a fost chemat astazi la DNA ca martor in dosarul Gala Bute.

In acest dosar, fostul presedinte al Federatiei de Box, Rudel Obreja, este acuzat de fapte de coruptie, mai exact ca ar fi organizat gala printr-o firma care-i apartinea. Prejudiciul in acest caz s-ar ridica la cateva milioane de lei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO122624##