Leonard Doroftei il sustine pe Lucian Bute: "Eu imi doresc din tot sufletul sa castige acest meci si sa isi spele imaginea"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:59

Dupa ce a pierdut in fata lui Carl Froch, Lucian Bute trebuie sa castige meciul cu Gracev pentru a mai spala din rusine.

Dupa ce a pierdut in fata lui Carl Froch, Lucian Bute trebuie sa castige meciul cu Gracev pentru a mai spala din rusine.

Leonard Doroftei este de parere ca meciul dintre Bute si Gracev va fi unul greu, dar pe care romanul trebuie sa il castige.

„Va fi un meci greu, pentru ca vine dupa o infrangere nasoala (n.r.- in fata lui Carl Froch), asa cum a spus si Bute.
Daca Gracev crede ca poate sa faca box de performanta dupa atatia ani de kickboxing, inseamna ca este bazat si stie ce face. Eu nu-l cunosc pe Gracev, nu am auzit de el. Asa a hotarat Interbox. Sa nu-l subestimam pe Gracev, sa asteptam meciul. Probabil rusul este in foame de succes si e periculos cu asemenea boxeri. Eu cred ca Lucian s-a pregatit foarte bine, stie ca dupa un meci pierdut urmatorul are doza lui de risc.
Sper sa fie frumos, sa fie o relansare pentru cariera lui Bute”,
a declarat Doroftei, conform Ring.

In ciuda presupusei rivalitati dintre cei doi, "Mosul" isi doreste ca Bute sa invinga si sa isi spele imaginea si ca toti romanii sa ii fie alaturi in acest moment crucial din cariera.

„Lumea spune ca, daca va pierde acest meci, se va retrage din box.
Eu nu cred in teoria asta, Bute va putea urca in continuare in ring. Problema e daca va putea boxa in meciuri cu miza mica, burse de cateva mii de dolari. El s-a obisnuit sa se bata, pentru centuri, pe sume de milioane de dolari. Poate nu mai merita efortul. Acum sa asteptam meciul de duminica si dupa aceea probabil ca-si va hotari viitorul in boxul profesionist. Eu imi doresc din tot sufletul sa castige acest meci si sa isi spele imaginea.
Sunt alaturi de el, nu am avut niciodata nimic cu el. Cand mi-am spus parerea, am facut-o ca unul care a boxat la nivel inalt si cunosc si eu acest fenomen. Nu am spus nimic din rautate sau cu invidie, cum tot crede lumea. Trebuie sa fim alaturi de Lucian pentru ca este roman de-al nostru si are nevoie de sustinerea romanilor”