Leonard Doroftei, revenire de senzație, după ce s-a mutat în Canada: „Sunt gata să urc, din nou, în ring”. Sportivul este pregătit pentru un nou pas în carieră

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 feb 2024, 00:45

Doroftei își dorește să se lupte cu Raul Balbi,

Sursa: Facebook

Leonard Doroftei vrea să se întoarcă în ring. După patru ani de când s-a mutat în Canada, sportivul este pregătit să reînceapă luptele în ring și nu oriunde, ci la București, în cadrul unui meci oficial.

Leonard Doroftei s-a mutat, de patru ani, în Canada, dar nu a putut lăsa în România marea lui pasiune: boxul. Acesta antrenează, dar vrea să intre, din nou, în ring, împotriva lui Raul Balbi, cel pe care l-a și învins de două ori până acum.

După ce s-a mutat în Canada, Leonard Doroftei vrea să revină în ring

Doroftei își dorește foarte mult să urce, din nou, în ring, în calitate de jucător, dar, pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, trebuie să găsească „un promoter serios, care să

se ocupe de organizarea unui astfel de meci”. Dacă se va întâmpla acest lucru, este „gata” să urce în ring din nou. Doroftei își dorește să se lupte cu Raul Balbi, mai ales că este foarte încântat de condiția fizică de care se bucură în prezent.

„Chiar nu este o glumă. Ar fi un meci interesant. Ideea a început să prindă tot mai mult contur, după desele dialoguri pe care le-am avut cu Balbi.

De fiecare dată când vorbesc cu el, îmi spune că vrea să-i mai acord o șansă. I-am spus că-i acord o șansă să viziteze Bucureștiul, în nici un caz o șansă pentru o posibilă victorie.

Citește și: Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească în străinătate. Campionul de box locuiește în Canada

Eu mă simt într-o formă fizică excelentă.

Nu știu cum stă el la capitolul ăsta, dar nu l-aș vedea prea bine. dacă am ajunge să facem un astfel de meci”, a precizat Leonard Doroftei pentru prosport.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Leonard Doroftei va avea propria sală, în Montreal

Doroftei și-a dorit foarte mult să aibă propria lui sală de box și, dacă tot s-a mutat în Canada, a decis ca acolo să fie locul în care să

o construiască. Sportivul se ocupă cu foarte mare atenție de tot ceea ce reprezintă punerea pe picioare a unui astfel de proiect.

„Aș vrea să ajung acolo, iar apoi să merg să văd balenele. Nu de alta, dar vreau să-mi amintesc cum eram când am venit la Montreal și cum sunt acum”, a mai spus acesta.

Leonard Doroftei este foarte mulțumit de modul în care lucrurile decurg în Montreal, după ce a spus că, în țara noastră, era „considerat un cerșetor”, deși nu a cerut bani nimănui și tot ceea ce

plătea era din buzunarul lui.

Citește și: Ana Maria Prodan l-a felicitat pe noul campion mondial al boxului profesionist. „Meci cumplit de greu!”

Profesioniști și amatori sunt antrenați de Leonard Doroftei, iar acesta a decis să se extindă, deoarece lucrurile merg foarte bine, mai ales că face ceea ce îi place, după ce și-a transformat pasiunea în sursă de venit.