Leonardo DiCaprio, rasfatatul Hollywood-ului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2020, 10:50

Cand spui Leonardo di Caprio, te gandesti negresit la “Titanic”. Rolul l-a propulsat in elita actorilor americani, insa si el a stiut sa devina din ce in ce mai bun.

##VIDEO100140##Asa ca, anul acesta, “Lupul de pe Wall Street” s-ar putea sa ii aduca primul lui Oscar din cariera. Dar sa vedem cum a evoluat Leo de la simpaticul blond din adolescent la barbatul fatal de astazi!

Cand spui Leonardo DiCaprio, spui success garantat! Daar. Chiar daca este unul dintre cei mai cunoscuti si recunoscuti actori din lume, mai are un singur dor: sa obtina…un Oscar!

Este rasfatatul Hollywood-ului, iar filmele in care joaca sunt la mare cautare.

Leonardo DiCaprio face parte ACUM din elita actorilor americani. A inceput sa joace de mic copil.. Desi ne-a impresionat din primii ani de cariera, prin rolurile din peliculele de succes “Romeo si Julieta” sau “Viata lui Toby”, adevarata recunoastere a venit odata cu…“Titanicul”. Personajul Jack Dawson, i-a bagat in buzunar 2,5 milioane de dolari si a reprezentat un boom pentru cariera blondinului. Din pacate, chiar daca “Titanic” a primit 11 Oscaruri si a devenit o legenda a cinematografiei, Leonardo n-a obtinut mult ravnita statueta aurie! N-a luat Oscarul, dar s-a ales cu muulte oferte.


Dupa anul 2000, cariera lui a intrat pe o panta ascendenta, Dicaprio devenind din ce in ce mai bun. A demonstrat asta in “Gangs of New York” sau in “Catch me if you can”, pentru care a fost rasplatit cu 20 de milioane de dolari. In 2004, filmul “Aviatorul” i-a adus primul Glob de Aur si recunoasterea unui talent desavarsit.

Cu cat i se mareau conturile, cu atat tot mai multe dive ravneau la trupul si inima actorului.

E considerat un sex symbol masculin, iar printre cele mai cunoscute relatii sunt cea de cinci ani cu superba Gisele Bundchen si relatia pe care a avut-o cu modelul Bar Rafaeli. Va reamintim ca in 2011, a avut o scurta idila si cu a noastra Madalina Ghenea. Norocosul! Culmea e ca femeile ii dau tarcoale chiar daca stiu ca Dicaprio este un activist convins pentru mediu! Nu are bolizi de lux in garaj, ci conduce 3 masini mici si electrice, iar vila din Los Angeles este dotata cu panouri solare.
Plus ca, nu foloseste deodorantul! Asa barbat, mai rar gasesti.

In ultimii ani, chiar TOATE filmele cu Leonardo cap de afis au avut succese incontestabile de box-office, dar tot n-au fost rasplatite cu vreun Oscar. “Shutter Island” sau “Cartita”, lansat in 2006 sub regia lui Martin Scorsese, dar si aclamatul “Inception” au umplut pana la refuz salile de cinema.

Si Leo nu s-a oprit! A uimit si prin magnificul rol pe care l-a avut in “J Edgar” sau in “Django”, iar in 2013 ne-a aratat viata “Marelui Gatsby”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Se pare ca 2014 va fi totusi cel mai norocos an! Deja, la Gala Globurilor de aur, actorul a pus mana pe cel de-al doilea trofeu din cariera sa, pentru rolul magistral din “Lupul de pe Wall Street”!

Recenziile spun ca este cea mai buna interpretare a lui Leo de pana acum, asa ca… sunt sanse mari ca anul acesta supserstarul sa plece acasa cu mult visata statueta Oscar, mai ales ca este nominalizat la categoria “Cel mai bun

actor in rol principal”. Noi zicem ca merita.Voi?