Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, cel mai nou cuplu din showbiz? Iată cum fost surprinși cei doi la o petrecere

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 iun 2023, 02:30

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid sunt oficial împreună

Sursa: Twitter

În ultima vreme, în presa străină s-a tot scris despre faptul că Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid ar forma un cuplu. O sursă apropiată a celor doi a oferit detalii despre relația lor. Totodată, aceștia au fost surprinși împreună la o petrecere în New York.

În urmă cu numai o lună, Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita lui, Camila Marrone, după patru ani de relație. La scurt timp, au început să apară zvonuri că actorul de Oscar ar fi pus ochii pe un nou model, nimeni alta decât Gigi Hadid, cu care ar forma un cuplu de ceva timp. Iată ce spune o sursă apropiată a celor doi.

Leonardo DiCaprio a pus mâna pe un nou model celebru 

Paparazii i-au surprins pe cei doi destul de apropiați la o petrecere care a avut loc luni seara în New York.

În imaginile surprinse de la petrecerea exclusivistă care a avut loc în localul Casa Cipriani din cartierul Soho, se poate observa cu ochiul liber cum  cele două staruri își șoptesc ceva la ureche și conversează, în general, doar între ele. 

Potrivit tabloidului Page Six, o sursă apropiată celor doi a confirmat că Leonardo și Gigi sunt împreună, însă nu se grăbesc să se expună publicului larg.

Citeste si: A murit Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton. Gigi Hadid, Hailey Bieber și alte modele celebre, îndurerate de moartea designerului: "Am inima frântă"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O altă sursă, de data asta apropiată lui Gigi Hadid, susține că niciunul dintre cei doi nu vrea o relație serioasă în acest moment, mai ales că DiCaprio de-abia a ieșit dintr-una, cea cu actrița și modelul Camila Morrone, iar Gigi este conștientă, probabil, de faima lui de cuceritor.

„Se cunosc de câțiva ani. Sunt super atrași unul de celălalt.

Ea este fix genul lui: superbă, sexy, dar cu picioarele pe pământ”, a spus o sursă apropiată celor doi, notează spynews.ro.

De precizat că Gigi Hadid este mamă, modelul are o fetiță în vârstă de doi ani cu fostul ei iubit, cântărețul Zayn Malik. Sora modelului Bella Hadid a devenit mamă în septembrie 2020, dar s-a despărțit de fotul membru al trupei One Direction în luna octombrie a anului trecut, în urma unei altercații a acestuia cu mama lui Gigi, Yolanda Hadid.

Citeste si: Motivul pentru care Leonardo DiCaprio și alte vedete foarte cunoscute nu folosesc deodorant și fac duș mai rar: „Nu cred în antiperspirant”