LESINI DE RAS. Nu o sa-ti vina sa crezi cine face PREDICTII in legatura cu finala campionatului din Brazilia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 09:00

Duminica se va incheia o noua editie a campionatului mondial de fotbal. Finala se va disputa intre echipa Germaniei si cea a Argentinei.

Brazilia a gazduit anul acesta cea de-a douazecea editia a campionatului mondial de fotbal, Cupa Mondiala FIFA. Campionatul se apropie cu pasi repezi de final, meciurile din semifinala s-au incheiat, iar casele de pariuri inregistreaza deja prognosticurile pentru marea finala, dar si pentru finala mica.

In acest context al isteriei provocat de pariuri, cote si tot felul de predictii, o echipa de cercetatori de la Universitatea din Auckland, Australia, au facut un experiment inedit.

Cercetatorii studiaza de mai mult timp comportamentul unei anumite specii de ciori pe care le considera mai inteligente decat mamiferele.

Pasarile sunt capabile sa imite sau sa invete rapid diferite sarcini. Oamenii de stiinta au fost uimiti sa descopere ca pasarilor nu numai ca le place fotbalul, dar sunt capabile sa si joace. Astfel, cercetatorii au improvizat un teren de fotbal si le-au pus pe ciori sa joace.


Au reprodus in lumea pasarilor meciurile din semifinala si finala, iar rezultatele au fost uimitoare: poate nu o sa va vina sa credeti, dar pasarile au prezis cu acuratete cine va castiga in semifinale. Pana acum nu au dat gres! Sa vedem in finala!

Rezultatele au fost urmatoarele: Germania- Brazilia- victorie pentru Germania
Argentina- Olanda- victorie pentru Argentina
Germania- Argentina- victorie pentru Argentina

Urmariti video si vedeti cat de amuzante sunt pasarile!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.