Li s-a pus un filmulet in care au vazut pentru prima data cum se face o circumcizie: Le-a venit sa vomite cand au vazut imaginile! Iata reactiile acestor barbati care nu stiau cum se face acest lucru

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:10

Multi barbati nu stiu ce presupune fizic acest proces, de aceea li s-a pus pe un laptop un filmulet in care au vazut pas cu pas ce inseamna.

Filmuletul a fost intitulat:"Cum reactioneaza barbatii vazand o circumcizie!" si infatiseaza mai multi barbati care au fost asezati in fata unui laptop si informati despre faptul ca urmeaza sa vada un bebelus care va fi circumscris.

Unul dintre barbati nu se poate abtine si isi inchide ochii la vederea imaginilor. Inainte de a-i pune sa urmareasca filmuletul, au fost intrebati daca ei ar face asta si cu fii lor si toti au fost inclinati sa spuna ca ar face acest lucru din motive de igiena.



Totusi, atitudinea lor s-a schimbat radical in momentul in care a inceput sa se deruleze filmuletul. Unii au inceput sa priveasca cu dezgust. Cand un medic s-a apropiat cu foarfecele, atunci, unii dintre ei au inceput sa se lipeasca de scaun si sa isi puna mainile peste gura.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!