Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 oct 2024, 09:19

Liam Payne, fostul membru al trupei de succes One Direction, a fost găsit mort în curtea unui hotel din Buenos Aires

Sursa: Facebook Liam Payne

Lumea muzicii internaționale este în doliu, după moartea fulgerătoare a lui Liam Layne, fost membru al celebrei trupe de băieți, One Direction.

Liam Payne a murit la vârsta de doar 31 de ani, după ce, potrivit presei străine, ar fi căzut de la balconul unui hotel din Buenos Aires, Argentina. 

Citește și: Doliu în lumea muzicii! Shifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town, a murit luni, la vârsta de 49 de ani

Liam Payne a fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires

Liam Payne, fostul membru al trupei de succes One Direction, a fost găsit mort în faţa unui hotel din Buenos Aires, Argentina, a raportat miercuri presa locală. Artistul britanic în vârstă de 31 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului Casa Sur, situat în cartierul Palermo al capitalei argentiniene, conform agenției Reuters.

Ziarele  La Nacion şi Clarin  au relatat că incidentul a fost semnalat autorităţilor printr-un apel de urgenţă care descria un „bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor şi alcoolului”.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar echipajele de ambulanţă au sosit la scurt timp după, confirmând ulterior decesul cântăreţului. Acesta a fost găsit într-o curte interioară a hotelului cu răni foarte grave din cauza căzăturii.

Alberto Crescenti, șeful serviciilor de urgenţă din Buenos Aires, a declarat pentru televiziunea locală că la ora locală 17:04 (23:04, ora României) a fost primit un apel, iar echipajele au ajuns la hotel în şapte minute.

„L-am găsit decedat, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a spus Crescenti. El a adăugat că iniţial nu se ştia identitatea bărbatului, descoperind ulterior că era cântăreţ într-o formaţie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Liam Payne postase pe Snapchat cu doar o oră înainte de tragedie

Fanii nu își pot explica nici acum ce și cum s-a întâmplat totul. Cu doar o oră înainte de tragedie, Liam postase mai multe fotografii pe Snapchat. Se pare că acesta s-ar fi aflat la o petrecere cu mai mulți prieteni.

Orice ar fi fost la mijloc, fanii au rămas în șoc.

Atunci când vestea morții sale a zguduit internetul, aceștia au plâns, s-au îmbrățișat și unii dintre ei au creat chiar și un altar. 

Liam Payne a devenit cunoscut la nivel global ca parte a trupei One Direction, care s-a format în 2010 după participarea la show-ul de talente britanic „ X Factor ”. Trupa, formată din Payne, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson, a cunoscut un succes uriaş, însă s-a destrămat în 2016, fiecare membru urmând cariere solo.

Conform Billboard, Payne a asistat recent la un concert al fostului coleg Niall Horan în Buenos Aires, pe 2 octombrie.