Liber din vina politistilor! Un interlop condamnat la 10 ani de inchisoare a fost eliberat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Cat noroc sa ai sa fii pus in libertate, chiar daca instanta te condamna la 10 ani de inchisoare cu executare?!

Nu este un film politist de Oscar, ci o confuzie grava pe care au facut-o politistii. Si nu cu oricine, ci cu un condamnat celebru. Mai ceva ca in filmele cu Stan si Bran! Din pacte, nu e comedie.

Interlopul Adrian Botez a iesit linistit pe usa arestului central si a ramas uimit de confuzia pe care au facut-o politistii! El este dat acum in urmarire internationala.

Adrian Botez, zis si "Tata", este un lider interlop din judetul Neamt! Rafuiala pe care a avut-o cu mult mai cunoscutul Puiu Mironescu l-a facut celebru in randul celor cu

cazier! Interlopul s-a facut nevazut dupa ce, in 2011, gruparea, pe care a coordonat-o, l-a batut pe Puiu Mironescu, in Bacau!

Politistii au scotocit peste tot in tara pentru a-l prinde pe Adrian Botez. Insa, dupa trei ani de cautari, el a fost gasit intr-un restaurant din Bucuresti! Adrian Botez a fost imediat arestat preventiv in data de 20 mai! In tot acest timp, Tribunalul  si Curtea de Apel Bacau i-au condamnat pe membrii gruparii la pedepse cuprinse intre 9 si 12 ani de inchisoare cu executare.


Acuzele sunt grave: asociere in vederea savarsirii de infractiuni, tentativa la omor calificat si distrugere. Decizia a ramas definitiva la Inalta Curte, pe 30 iunie. Moment in care minuta a fost transmisa la locul de detinere, respectiv Arestul Politiei Capitalei.

Scrie negru pe alb in decizia magistratilor Curtii Supreme: "Adrian Botez a fost condamnat la 10 ani cu executare!". Numai ca politistii se pare ca n-au inteles ca interlopul trebuie sa ramana dupa gratii 10 ani, asa cum se vede in minuta.
Drept urmare l-au eliberat de indata.

In acest moment, barbatul este de negasit, dat in urmarire internationala, iar 3 subofiteri sunt cercetati pentru aceasta gafa. De fapt, tot ce a avut legatura cu interlopii din Bacau- de la Puiu Mironescu, fratii Mararu pana la Adrian Botez, a stat sub semnul neintelesului.

Spre exemplu, fratii Mararu, care ar fi incercat sa-l omoare din razbunare pe Puiu Mironescu, au angajat un asasin care a gresit tinta.
In loc sa-l impuste pe Puiu Mironescu, au nimerit un vecin care ii semana. Locatarii din zona au trait la acel moment un cosmar desprins din filmele de actiune. In acest moment, Puiu Mironescu si fratii Mararu se afla dupa gratii.
##VIDEO116469##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii