Liberalii se simt dati afara de la guvernare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:44

Premierul Victor Ponta a semnat demisiile a doi ministri PNL si a decis sa preia el insusi interimatul alaturi de un alt social democrat.

„Noi am cam fost dati afara de la guvernare…”, se plange Crin Antonescu. „Deja au fost numiti PSD, domnul Ponta, domnul Nita, pe ministerele noastre!”. Premierul ii da, insa, replica: „Din punct de vedere politic, nu a existat sprijin pentru numirea altor ministri interimari am transmis  propunerea ca domnul Nita sa asigure interimatul la Economie si eu la Finante"

Victor Ponta si Crin Antonescu par sa faca pasii decisivi spre divortul politic! Azi, premierul a anuntat sec ca a semnat demisiile ministrilor Daniel Chitoiu si Andrei Gerea.

Si asta pentru ca nu s-a inteles cu presedintele Crin Antonescu in cele 15 minute de discutii la Palatul Victoria.

Imediat dupa intalnire, seful Guvernului a decis ca PSD este potrivit sa preia interimatul, chiar daca portofoliile erau ale liberalilor!  Si pentru ca circul sa fie la el acasa, Antonescu iese in fata presei si  face dezvaluiri din culisele negocierilor!
„Toata aceasta poveste de 13 zile este incercarea de presiune si un fel de amenintare<< Faceti ca noi asa cum va dictam noi sau veti pleca, veti pierde masinile, secretarele si ce se mai gaseste pe la guvernare!>>" a afirmat Antonescu.

Si dezvaluirile nu se opresc aici:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Am fost amenintat foarte clar  ca pot sa imi pierd, daca nu sunt cuminte, functia de presedinte al Senatului!”. Unul tipa ca e amenintat, celalalt se face ca nu vede si nu aude! Un lucru pare, insa, sigur, saptamana vi< Faceti ca noi asa cum va dictam noi sau veti pleca, veti pierde masinile, secretarele si ce se mai gaseste pe la guvernare!>>" a afirmat Antonescu. Si dezvaluirile nu se opresc aici:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Am fost amenintat foarte clar  ca pot sa imi pierd, daca nu sunt

cuminte, functia de presedinte al Senatului!”. Unul tipa ca e amenintat, celalalt se face ca nu vede si nu aude! Un lucru pare, insa, sigur, saptamana viitoare aduce schimbari majore in viata politica! „Luni seara, Romania va avea un guvern USL sau USD”.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.