Librex oferă un Crăciun de poveste, transport gratuit, la orice comandă, şi reduceri de până la -80% - Vezi reducerile de la editura Trei

Author: Bianca Hriscu
Campania librăriei online Librex
Sursa: PixaBay

Campania librăriei online Librex cuprinde peste 2.500 de titluri de cărţi la reducere. Un Crăciun de poveste merită să fie şi un Crăciun povestit şi împărţit cu toţi cei dragi.

În plus, Librex îşi asumă poziţia de librărie care asigură transport gratuit la orice comandă. Ofertele de tip “livrare gratuită pentru comenzile care depăşesc o anumită sumă” nu ar trebui să împiedice libertatea oamenilor de a-şi menține spiritul viu şi curios.

Odată cu declararea stării de urgenţă, Librex a întâmpinat comenzile clienţilor săi cu oferta de transport gratuit la orice adresă şi indiferent de valoarea comenzii.

Pe fondul contextului actual, la nivel global, oamenii sunt nevoiţi să păstreze distanţa, dar oferta Librex nu ţine cont de distanţă. Apropierea oamenilor de ei înşişi a sporit comenzile online de cărţi din numeroase domenii, reîntoarcerea la plăcerea de a citi în confortul propriei locuinţe devenind o activitate de adaptare la această „normalitate”.

Poate că a citi nu implică doar „parcurgerea unui text pentru a lua la cunoştinţă cele scrise”

Cititul ajută omul să se dezvolte. Odată cu dezvoltarea vocabularului este dezvoltată şi imaginaţia cititorului. Fapt care îl conduce la găsirea de soluţii la noi probleme de adaptare.

Anul 2020 nu este despre supravieţuirea celor care citesc sau au acces la o formă sau alta de dezvoltare a culturii lor generale. Este anul în care informaţia poate circula atât de repede încât oamenii specializaţi, sau nu, să găsească în timp record soluţii pentru problemele actuale.

În oferta Librex sunt incluse 23 de edituri recunoscute la nivel naţional pentru calitatea traducerilor, frumuseţea coperţilor şi, nu în ultimul rând, pentru subiecte captivante, din diferite genuri literare care schimbă cu adevărat vieţile oamenilor.

Un exemplu în această direcţie este editura trei

Aceasta a fost înfiinţată în la jumatatea deceniului ‘90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de-abia se dezmorţea, încercând să se reabiliteze după lunga penurie de carte din perioada comunistă. Deține cea mai importantă ofertă de titluri de psihologie pentru specialiști și publicul larg, precum și ficțiune comercială. Din 2007 include și editurile Pandora M (cărți pentru copii, literary fiction, coelcție de artă) și Lifestyle Publishing (titluri dedicate unui stil de viață sănătos și împlinit), precum și imprintul Eroscop (romane de dragoste).

Reducerile Librex pentru volumele cărţilor publicate de editura TREI sunt între 10 % şi 50 %, domeniile de lectură fiind foarte variate

Printre cele mai populare achiziţii, în topul preferinţelor cititorilor rămân două romane:

Luna Albastra” de Lee Child. Lee Child este unul dintre cei mai apreciati autori contemporani de thrillere. Cartile sale se afla constant pe listele de bestselleruri din intreaga lume, fiind publicate in peste o suta de tari si recompensate cu numeroase premii, printre care: Anthony Award si Barry Award pentru romanul sau de debut, Capcana Margrave, Specsavers National Book Award pentru Urmarit si RBA Prize for Crime Writing pentru Personal.

 

  •   „Mister”, o noua carte de E L James, autoarea Trilogiei Cincizeci de Umbre (Fifty Shades) – Bestseller mondial!

 

În oferta Librex găseşti zeci de volume publicate de editura Trei, dintre cele mai diverse genuri literare

Cea mai mare bucurie este că multe dintre cărţi sunt la reducere, iar orice carte comandată ajunge, gratuit, la tine acasă sau sub bradul familiei tale, prietenilor tăi şi colegilor tăi. În spiritul sărbătorilor de iarnă, un Crăciun de poveste merită împărţit cu toţi cei dragi. Acesta este un Crăciun fericit!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.