Liceenii si-au etalat tinutele de fite la inceperea anului scolar VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

Se spune ca la pomul laudat te duci cu sacul!

In cazul de fata, cu haine care mai de care mai extravagante! Iar liceenii s-au pregatit din timp pentru a face furori. De la cel mic pana la cel mai mare, toti au intrat in febra agitatiei pentru scoala. Cei mici, ceva mai relaxati. Parintii insa, nici ca au mai stiut incontro sa se imparta cu atatea treburi pe cap.

Primele pe lista, au fost florile. Azi-noapte, mai ca nu a existat piata care sa nu fie cercetata cu de-amanuntul de catre parinti.
Prima impresie la inceput de an, conteaza!

Singurii care nu au fost pe deplin multumiti sunt comerciantii! Hipermarketurile nu au fost nici ele ocolite! Nu doar inceperea scolilor a intarizat anul acesta cu o saptamana, ci si aprovizionarea cu rechizite.

Peste 3 milioane de elevi au inceput astazi anul scolar, cu o saptamana intarziere. Dar toate aceste zile vor fi recuperate pe parcursul anului scolar. Adica vacanta de Paste va fi putin mai scurta.




 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.