Lidia Buble a fost implicată într-un accident rutier. Artista și-a lovit mașina de peste 45.000 de euro

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 sep 2022, 18:14

Lidia Buble a fost implicată, ieri, 21 septembrie, într-un accident rutier. Accidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, iar artista s-a ales cu un proces verbal de sancționare.

Ieri, 21 septembrie, Lidia Buble a fost implicată într-un accident rutier. Aceasta s-a prezentat la Biroul Accidente Ușoare, la aproximativ 12 ore de când celălalt șofer, implicat și el, a făcut același lucru.

Lidia Buble și-a lovit mașina de 45.000 de euro

Ieri, 21 septembrie, la ora 21:49, un bărbat s-a prezentat la Biroul Accidente Ușoare. Acesta a declarat că a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc în București, în Sectorul 1, pe Strada Virgil Madgearu.

Astăzi, 22 septembrie, Lidia Buble, la ora 10:41, s-a prezentat și ea la Biroul Accidente Ușoare. Accidentul s-a produs ieri, 21 septembrie, la ora 12:15, la intersecția dintre Strada Virgil Madgearu și Bulevardul Nicolae Caramfil.

Accidentul a fost provocat de Lidia Buble, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către dreapta și a lovit o altă mașină.

Ambii șoferi cu fost testați cu aparatul etilotest și niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice. De asemenea, Lidia Buble a primit un proces-verbal de sancționare, este precizat în cadrul unui comunicat de poliție.

Citeste si: Ce a spus tatăl Lidiei Buble despre iubitul artistei: „Nu e ce trebuie pentru tine, diferența de vârstă''

În prezent, Lidia Buble riscă până la șapte ani de închisoare, deoarece a dat mită unor polițiști, în trafic.

Incidentul a avut loc în anul 2021, în luna februarie, atunci când erau în vigoare restricțiile de circulație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Potrivit dcnews.ro, aceasta ar fi oferit suma de 900 de lei pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest și pentru a nu fi amendată din cauza lipsei declarației pe proprie răspundere.

Lidia Buble a conturat portretul bărbatului ideal

Lidia Buble a trecut, în urmă cu doi ani, printr-o despărțire dureroasă, după ce a decis să spună „adio” bărbatului pe care l-a iubit timp de aproximativ cinci ani. Acum, artista a spus cum arată, în viziunea ei, bărbatul perfect.

În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Lidia Buble a dezvăluit faptul că, pentru ea, bărbatul ideal trebuie să o „pună mai presus de nevoile lui”, deoarece acesta este modul în care procedează ea atunci când iubește.

De asemenea, bărbatul trebuie să aibă credință în Dumnezeu, să o accepte așa cum este, chiar dacă este o fire duală, să înțeleagă ce presupune job-ul de artist, să o suțină necondiționat, dar și să știe, de la bun început, că vor exista și mici gelozii.

Citeste si: Lidia Buble, mărturisiri despre cartea pe care vrea să o lanseze, dar și despre perioada în care a lipsit de pe social media: „Drumul meu n-a fost niciodată ușor”

„Nu știu să dau dragoste în doze mici, ci intens. Pentru mine este totul sau nimic, dau totul din prima. De fiecare dată am luptat să mențin o relație sănătoasă și frumoasă. Iubesc necondiționat, fără limite. Există iubire pentru totdeauna, mi-au demonstrat-o părinții mei”, a mai spus Lidia.