Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artista s-a confesat fanilor săi. Ce le-a dezvăluit cântăreața

Autor: Ana Dinu
Lidia Buble a izbucnit in lacrimi
Sursa: Instagram

Lidia Buble trece prin momente dificile, artista a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Fanii au fost părtași la dezvăluiri emoționante din partea cântăreței.

Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în mediul online. Artista le-a făcut dezvăluiri emoționante urmăritorilor săi. Ce le-a spus cântăreața fanilor ei?

Lidia Buble, confesiuni emoționante pe rețelele de socializare

Artista a ajuns din nou în atenția publicului. Lidia Buble a avut un moment de sinceritate față de fanii săi și s-a confesat acestora.

În urmă cu câteva ore, cântăreața a fost mai sinceră ca niciodată cu fanii ei și chiar a plâns în fața lor, dezvăluindu-le un aspect intim legat de familia ei.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe InstaStory, însă nu de tristețe, ci de fericire pentru nepoțelul ei Isac. Vedeta s-a arătat foarte emoționată de gestul făcut de cel mic pentru mama sa, Estera, acesta oferindu-i un cadou special, mai exact niște versuri emoționante, dar și o fotografie cu el.

Cântăreața a mărturisit că își iubește nepoțelul ca pe propriul fiu și i-a transmis surorii sale că este cea mai norocoasă mamă din lume.

”Vai, Esi, deci eu mor, ce ai primit de la Isac! Mor, efectiv mor. Vai... Deci copilul ăsta dacă era al meu, eu nu știu... Oricum e ca și al meu. Deci ești cea mai norocoasă mămică de pe pământ”,  a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat cu artista: "Mor, efectiv mor!"

Lidia Buble a spus totul despre operațiile estetice

Artista este de o frumusețe inconfundabilă, astfel fanii s-au întrebat dacă Lidia a moștenit această frumusește de la familia ei s-au a apelat la medicii esteticieni. De curând, vedeta a decis să pună capăt zvonurilor, aceasta a mărturisit că nu are nicio operație estetică. Totodată, aceasta a mai spus că este foarte mândră de forma nasului ei și că nu-i plac sânii mari.

„Nu am nici o operație estetică. Nimic.(...) „Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte[...] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi.

(...) Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”,  spunea Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Citeste si: Lidia Buble a încins imaginația bărbaților. A pozat nud și a făcut furori pe internet

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.