Lidia Buble a răbufnit după ce prietenii virtuali i-au criticat forma nasului: „Cât timp îmi analizați voi nasul ăsta...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 nov 2020, 18:01
Fotografia pentru care Lidia Buble a fost aspru criticată
Sursa: Instagram

Este o artistă iubită de public, dar cu toate acestea, Lidia Buble a fost mereu ținta criticilor, în special din cauza formei nasului. De această dată, vedeta a reacționat.

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și deși are o mulțime de fani, acest lucru nu a ferit-o de comentariile răutăcioase venite din partea anumitor internauți. Dacă în mod normal alege să ignore micile răutăți, de această dată, Lidia Buble a reacționat pe contul de instagram.

Fotografia cu Lidia Buble care a stârnit o mulțime de controverse

Din momentul în care s-a lansat în industria muzicală din România și până în prezent, Lidia Buble a trecut printr-o mulțime de schimbări din punct de vedere fizic. A slăbit mai multe kilograme, și-a schimbat de mai multe ori look-ul și a adoptat un stil vestimentar sexy și îndrăzneț, dar există un detaliu pe care nu a dorit să îl schimbe la ea, considerând că face parte din farmecul ei personal: forma nasului.

De-a lungul timpului, cei care o urmăresc pe instagram au criticat-o pe Lidia Buble reproșându-i acesteia că nu are un nas tocmai frumos și că ar putea să facă ceva pentru a rezolva problema. Cu toate acestea, artista refuză să treacă pragul medicului estetician, aceasta considerând că nu există motive serioase care să o determine să apeleze la o intervenție chirurgicală.

Citeste si: Ce raspuns i-a dat Lidia Buble unei fane care a observat ca este nepensata: ''Eu nu...''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O fotografie pe care Lidia Buble a postat-o recent pe instagram a stârnit o mulțime de controverse. Dacă unii prieteni virtuali au apreciat-o pe cântăreață pentru că este asumată și se acceptă așa cum este, alții au criticat-o pentrul felul în care arată. De această dată, Lidia Buble a reacționat pe contul personal de instagram, astfel că le-a dat replica tuturor celor care au criticat-o.

„Cât timp îmi mai analizați voi nasul ăsta sexy...eu

mă duc să mai fac un HIT și poate niște cumpărături.”,  a scris Lidia Buble pe instagram. 

Lidia Buble a dat de înțeles că deși primește o mulțime de comentarii negative, acestea nu o vor convinge să se opereze, preferând să rămână naturală. 

Citeste si: Lidia Buble a spus tot adevărul despre presupusa relație cu Cornel Ilie: "Știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta"