Lidia Buble a spus tot adevărul despre presupusa relație cu Cornel Ilie: "Știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta"

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 oct 2020, 18:04
Lidia Buble și Cornel Ilie la filmările pentru noul videoclip
Sursa: Instagram

De când au lansat piesa "Vino, du-te", Lidia Buble și Cornel Ilie sunt în atenția publicului, asta după ce au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu. Care este adevărul?

Lidia Buble și Cornel Ilie au reușit să stârnească foarte multe controverse după ce au apărut împreună în videoclipul piesei "Vino, du-te", cea mai recentă melodie lansată de cei doi. Atingerile interizse și apropierea fizică dintre cei doi sunt detaliile care i-au pus pe fani pe gânduri, mulți dintre ei fiind de părere că relația lor nu este una strict profesională, ci că la mijloc ar fi vorba despre ceva mai mult.

Lidia Buble și Cornel Ilie formează un cuplu? Cântăreața a dezvăluit totul

Lidia Buble este singură, după despărțirea de Răzvan Simion, iar Cornel Ilie a devenit din nou burlac după ce a divorțat de fosta soție, astfel că nu au fost deloc puțini cei care s-au grăbit să spună că cei doi artiști ar avea o relație și în afara scenei și că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste.

Pentru că au apărut foarte multe zvonuri legate de acest subiect, Lidia Buble a ținut să lămurească lucrurile, astfel încât totul să fie cât se poate de clar. Cântăreața a dezvăluit că ea și Cornel Ilie se înțeleg foarte bine, că se completează reciproc, dar că sunt doar foarte buni prieteni, fără să fie vorba despre ceva mai mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta.", a spus Lidia Buble, potrivit cancan.ro .

La rândul său, Cornel Ilie a confirmat și el că de Lidia Buble îl leagă doar o frumoasă prietenie, dar și că au o colaborare din punct de vedere profesional, având în vedere că au lansat împreună o melodie.

"Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!", a spus Cornel Ilie.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.