Lidia Buble a sters si ultima amintire de la fostul ei iubit! Iata la ce gest a recurs artista pentru a rupe orice legatura cu trecutul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2021, 12:15

Artista Lidia Buble a trecut recent prin despartirea de iubitul ei si a suferit enorm insa a ales sa se focuseze mult pe cariera.

Lidia Buble a traversat o perioada dificila din viata sa, dupa despartirea de fostul ei iubit, Razvan Simion, insa artista s-a concentrat mult pe muzica, reusind sa depaseasca momentele grele.
De curand, Lidia Buble a luat o decizie transanta, la câteva luni după despărțirea de omul pe care l-a iubit enorm.


Lidia Buble a luat o decizie radicala pentru a-l uita definitiv pe fostul ei iubit!

Artista si-a dorit sa elimine toate amintirile care nu-i faceau deloc bine ci dimpotriva o readuceau mereu in trecut si nu o lasau sa mearga mai departe. Astfel că a căutat o clinică unde sa mearga sa isi steargă un tatuaj care până nu demult avea o valoare sentimentala enorma pentru ea.
Fanii sai din mediul au fost luați din nou prin surprindere, după ce artista a anunțat public că renunță la un lucru ce pana nu demult avea o mare importanta pentru sufletul ei.

Lidia Buble a hotarat sa isi indeparteze un tatuaj care era, probabil, despre ea și fostul ei iubit. Astfel, Lidia Buble s-a filmat pe Instagram și si-a anuntat fanii ca a mers la o clinica din Bucuresti pentru recurge la stergerea tatuajului.


Lidia Buble și Răzvan au format unul dintre cele mai indragite cupluri din Romania

Chiar daca relația lor a însemnat părăsirea unei femei cu doi copii, respectiv fosta soție a omului de televiziune.

In urma cu cateva luni, cand s-a produs ruptura, prezentatorul TV si-a asumat sa anunte, iar opinia publica generala a fost ca tot el ar fi fost "vinovatul" pentru despartire. Razvan a fost cel care a publicat atunci un mesaj extrem de emotionant, pe contul lui e Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine.

Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient.

Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept", spunea atunci Razvan.

Citeste si: Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta la asta!

Citeste si: Lidia Buble s-a operat pana s-a deformat? Imaginile care i-au speriat pe fani: ''Doamne fereste''