Lidia Buble, adevăratul motiv pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare: ”Nu mă mai regăseam” Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 dec 2022, 01:40

Lidia Buble, adevăratul motiv pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare: ”Nu mă mai regăseam” Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Sursa: Instagram Lidia Buble

Lidia și-a șocat fanii, în urmă cu două săptămâni și-a șters toate imaginile de pe conturile de socializare, fără a oferi vreo explicație. Artista și-a reluat activitatea, însă și-a făcut o schimbare radicală de look, care a lăsat pe toată lumea mască.

Lidia Buble a lăsat loc de multe interpretări când a decis să își șteargă toate pozele și toți prietenii de pe rețelele de socializare. În primă fază, fanii au crezut ca artista a pierdut pe cineva drag și trece printr-o perioadă mai grea, astfel a decis să se deconecteze de la social media. La două săptămâni de la această decizie nemotivată, Lidia a revenit, însă nu așa cum o știam, ci cu o schimbare radicală de look.

Artista a dezvăluit care este adevăratul mortiv pentru care a dispărut din online.

Lidia Buble, adevăratul motiv pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare: ”Nu mă mai regăseam” Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Lidia Buble a revenit în forță, după ce timp de două săptămâni nu a fost de găsit. Aceasta a lansat o piesă extrem de emoționantă, ce împărtășește o poveste de dragoste ce nu are un final tocmai fericit.

Fanii s-au dus imediat cu gândul că motivul pentru care artista ar fi dispărut din mediul online a fost pentru că ar fi fost trădată în dragoste.

Lidia Buble le-a transmis urmăritorilor ei un mesaj în care a lămurit lucrurile și a explicat care a fost motivul pentru care s-a decis să i-a o pauză de la social media și ce a determinat-o să-și facă schimbarea de look.

”Slavă domnului, sunt sănătoasă, familia mea la fel, nu s-a întâmplat nicio nenorocire pentru că am văzut că foarte mulți dintre voi ați fost foarte îngrijorați și ați crezut că s-a întâmplat ceva”, a spus Lidia într-un Intastory.

Citeste si: Lidia Buble, mesaj de doliu postat la 3 dimineața: “Sincere condoleanțe” Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista lăsat să iasă la iveală exact ce fanii au crezut, într-adevăr, Lidia a suferit din dragoste, iar mesajul piesei este cât se poate de real.

”S-a lansat piesa „Draga mea” și am primit așa multe mesaje peste tot. Mă bucur din suflet că am reușit încă o dată să ating sufletele voastre. Au fost super multe mesaje, în care multe femei au simțit nevoie să mi se destăinuie, să-mi spună din poveștile lor de viață.

Fetelor, mă bucur mult că am reușit să vă ating coarda aia sensibilă. Sunteți puternice, puteți să faceți tot ce vă propuneți, sunteți frumoase exact așa cum v-a lăsat Dumnezeu.

Mă bucur că sunt o femeie care știe să pună punctul pe i atunci când trebuie. Din păcate, multe dintre noi am trecut cred am trecut și prin experiențe mai puțin plăcute.

Este foarte important să știm să închidem o ușă atunci când trebuie, dar după părerea mea este și mai important este să ne nu închidem ușile inimii noatre pentru că dragostea învinge mereu și vindecă. Așa că fetelor să rămâneți puternice și hotărâte”, a spus Lidia.

Citeste si: Prima reacție a Lidiei Buble după mesajele de condoleanțe apărute pe paginele sale de socializare. Artista a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt