Lidia Buble are probleme de sănătate. Cântăreața nu poate nici să mai vorbească: "Face injecții și e nevoie de antibiotic"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 01:50
Lidia Buble Foto(4)
Lidia Buble trece prin momente grele!

Lidia Buble trece prin momente grele. Vedeta încearcă din răsputeri să scape de problemele de sănătate.

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală autohtonă. Cântăreața este recunoscută atât pentru frumusețea sa uimitoare, cât și pentru vocea ei, care în momentele acestea nu prea mai sună la fel. Vedeta trece prin clipe de coșmar.  

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare: "Le urăsc din suflet"

Lidia Buble are probleme de sănătate

Lidia Buble trece prin momente foarte grele, după ce o problemă medicală nu-i dă pace. Chiar și așa, Lidia Buble nu renunță la a-și ține la curent admiratorii cu tot ceea ce face, chiar și acum, când este bolnavă. 

Artista le-a mărturisit fanilor că de câteva zile o doare groaznic în gât.

Deși a încercat tot felul de leacuri recomandate chiar și de fanii ei, Lidia Buble se luptă în continuare cu durerea. Aceasta le-a povestit că din această cauză nu mai poate nici măcar să mai mănânce sau să bea apă.

"Astăzi este una dintre zilele în care efectiv mă simt de parcă aș fi împăiată.  M-am trezit cu o durere de gât, dar nu așa… efectiv mă doare și când înghit saliva să beau apă.

Este crunt.

În fine, am fost pe la farmacie să-mi iau niște medicamente și nu vreau decât să fiu acasă, să mă bag în pat și să mă uit la câteva seriale.

Dar, voiam să vă întreb în cazul în care știți niște leacuri sau niște medicamente foarte bune pentru durerile în gât, dar mă refer la alea puternice de tot…

Să-mi lăsați mesaje în privat pentru că nu știu ce să mai iau, iar până joi trebuie obligatoriu să-mi treacă pentru că am un concert și trebuie să-mi revin. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Lidia Buble a recunoscut: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan!” Ce declarații a făcut despre fostul iubit?

Am citit toate mesajele, vă mulțumesc din suflet că ați fost atât de drăguți. Majoritatea mi-ați scris de gargară cu apă sau bicarbonat de sodiu și o să fac asta.

Durere ca asta nu am avut niciodată, este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă.  Nu se simte, pot să și cânt.

De exemplu, aseară am cântat până dimineață", le-a povestit Lidia celor care o urmăresc pe instagram.

Lidia Buble nu poate să vorbească

Lidia Buble și-a dat seama că problema se agravează, astfel că a apelat la ajutorul medicilor. Aceștia i-au recomandat să facă pauză vocală câteva zile și să urmeze un tratament injectabil. Artista s-a filmat în timp ce le explica prin semne fanilor că trebuie sa facă injecții și repaus vocal.

"Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără.", le-a spus Lidia Buble fanilor de pe Instagram.

După ce le-a explicat fanilor ei ce probleme are, cântăreața le-a mulțumit tuturor și le-a spus că se aud peste câteva zile.

"Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și îmbrățișez de nu vă vedeți. Mulțumesc încă o dată", a fost mesajul Lidiei.

Citeste si: Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble? Artista a anunțat în mod oficial data nunții! Norocosul mire este un star internațional

 

 

Taguri: