Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea despre bărbatul care îi va deveni soț. Artista se declară o femeie geloasă: ”Eu iubesc intens”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 apr 2023, 03:05

Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea despre bărbatul care îi va deveni soț

Sursa: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre bărbatul pe care și-l dorește lângă ea pentru tot restul vieții.

Lidia Buble are mare succes pe plan profesional, însă nu poate spune același lucru și despre viața personală. Artista a trecut prin mai multe relații eșuate de-a lungul timpului, dar nu și-a pierdut încrederea în dragostea adevărată. Recent, cântăreața a vorbit deschis despre bărbatul visurilor ei.

Lidia Buble visează la o iubire ca în povești. Ce spune artista despre bărbatul visurilor ei

Recent, în cadrul unui podcast, Lidia Buble i-a făcut portretul bărbatului ideal, cel alături de care își dorește să trăiască până la adânci bătrânești.

Astfel, cântăreața a dezvăluit că îi va dărui inima celui care o va pune pe primul loc,  care o va iubi și o va respecta și va știi să se muleze după viața ei de artistă, dar și celui care va aprecia doza ei de gelozie, care este o dovadă vie a faptului că iubirea există, notează wowbiz.ro.

”Bărbatul pe care să-l iubesc pentru totdeauna trebuie să mă pună mai presus de nevoile lui, asta fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește ușor. Să-mi înțeleagă jobul meu. Nu e ușor să mă vadă, uneori, doar marțea și lunea. Plus doza de gelozie care apare.

Să mă iubească și să mă susțină în tot ceea ce fac”, a spus Lidia Bubale într-un podcast.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce a spus tatăl Lidiei Buble despre iubitul artistei: „Nu e ce trebuie pentru tine, diferența de vârstă''

De asemenea, Lidia a mai dezvăluit că este o femeie iubitoare, care ar fi în stare să facă orice pentru omul iubit. Aceasta este de părere că iubirea adevărată încă există, părinții ei sunt un exemplu viu.

„Nu știu să dau dragoste în doze mici, ci intens. Pentru mine este totul sau nimic, dau totul din prima. De fiecare dată am luptat să mențin o relație sănătoasă și frumoasă. Iubesc necondiționat, fără limite. Există iubire pentru totdeauna, mi-au demonstrat-o părinții mei”, a explicat artista.

Citeste si: Lidia Buble se află în vacanță alături de un bărbat misterios. Detaliul care a dat-o de gol pe îndrăgita artistă

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.