Lidia Buble, goală pe instagram! Imaginea care a încins imaginația fanilor

Author: B.H.

Lidia Buble s-a fotografiat într-o ipostază care a încins imaginația prietenilor virtuali. Vedeta a apărut goală pe instagram, iar imaginea a făcut furori în mediul online.

Lidia Buble este din ce în ce mai îndrăzneață atunci când vine vorba despre postările pe instagram. Dacă la începutul carierei era destul de rezervată cu privire la fotografiile pe care le încărca în mediul online, acum, vedeta a renunțat la timiditate și se afișează în ținute sumare care îi scot în evidență silueta subțire.

Citeste si: Andreea Balan divorteaza! Care e cel mai mare regret al artistei: "Fetele noastre nu vor mai avea reperul de familie"

Lidia Buble a trecut prin nenumărate schimbări de-a lungul timpului, evoluția acesteia fiind una vizibilă, atât din punct de vedere vestimentar, cât și în ceea ce privește look-ul. Cântăreața nu ratează nicio ocazie să își impresioneze prietenii din spațiul virtual, chiar dacă, nu de puține ori s-a întâmplat ca postările ei să stârnească reacții aprinse.

Lidia Buble, goală pe instagram! Imaginea care a încins imaginația fanilor

O fotografie în care Lidia Buble apare goală pe instagram a făcut furori în mediul online. Artista a renunțat la haine și s-a fotografiat în oglindă, având grijă să cenzureze zonele intime. Imaginea a strâns rapid peste 7000 de aprecieri, iar comentariile nu au întârziat să apară. În dreptul fotografiei provocatoare, vedeta a scris și un mesaj în limba engleză: "My body is a temple" (N.R. Corpul meu este un templu).

Citeste si: Laura Cosoi, din nou însărcinată. Vedeta a dat toate detaliile: "Rita va avea..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cei care o urmăresc pe Lidia Buble pe instagram au fost încântați de fotografia pe care aceasta a făcut-o publică, lăudând-o pentru că a renunțat la inhibiții.

"Un templu în care îți vei petrece toata viața și după cum se vede, vei trăi bine. Lidia, esti superbă!",  a comentat un prieten virtual în dreptul imaginii. 

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!