Lidia Buble, în braţele unui miliardar însurat, de Revelion! Cu cine a petrecut artista noaptea de Anul Nou

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 ian 2021, 15:51
Lidia Buble, în braţele unui miliardar controversat!

Lidia Buble a postat pe contul de Instagram o fotografie în care se afla în braţele unui miliardar cunoscut din România, chiar în noaptea de Revelion.

Artista s-a distrat de minune la petrecerea de Revelion. Chiar ea a fost cea care a făcut dezvăluirea despre cum şi-a petrecut noaptea de Anul Nou şi în compania cui.

Cum a fost surpinsă Lidia Buble în braţele miliardarului

Lidia Buble a pus o poză pe contul de Instagram în care este surprinsă în brațele unuia dintre cei mai controversați miliardari din România.

De asemenea, scena ar fi avut loc chiar în faţa soţiei omului de afaceri.

După ce a încheiat relaţia cu Răzvan Simion, Lidia Buble a devenit una dintre cele mai controversate cântăreaţe din showbiz. Aceasta a apărut la brațul mai multor bărbați cunoscuți, dar nimic nu s-a oficializat. 

Dezbaterile privind viața amoroasă a Lidiei continuă, iar ei pare că-i place acest lucru, ba chiar pare că ea este cea care le dă curs. 

Citeste si: Lidia Buble în ipostaze indecente! Cum s-a pozat artista în noaptea de Anul Nou

Lidia Buble, în braţele miliardarului Viorel Cataramă

Anul 2020 a fost un an greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru artişti, care au fost nevoiţi să-şi anuleze concertele ca urmare a restricţiilor. Aşadar, din cauza distanțării sociale, aceștia nu au putut cânta fizic în fața fanilor, iar cei mai mulți s-au bazat pe apariții online sau televizate.

Este și cazul Lidiei Buble care era obișnuită, mai ales în noaptea dintre ani, să aibă concert după concert, însă acum, în plină pandemie toate au fost anulate.

Cântăreaţa nu a mai făcut sărbătorile în familie aşa cum obişnuia să facă, ci a ales să se distreze la o petrecere unde au fost prezente mai multe vedete. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Lidia Buble iubeşte din nou? Ce a răspuns artista când au întrebat-o fanii

Astfel că, alături de familie a petrecut doar de Crăciun, iar de Revelion artista a ales să facă ceva cu totul nou și să petreacă alături de alte personalități din lumea mondenă. 

Se pare că s-a distrat de minune, mai ales că ea a fost cea care a recunoscut că nu a făcut poze, semn că toată noaptea a fost pe ringul de dans.

 Artista a postat pe Instagram singura poză pe care a făcut-o de Revelion, poză în care este surprinsă în brațele lui Viorel Cataramă, soţul medicului Alina Alberts.

Se poate observa din poză că amândoi se înțeleg foarte bine în compania celuilalt, dansează împreună și râd cu gurile până la urechi. 

"Am și eu o singură poză de la Revelion”, a scris Lidia Buble în dreptul pozei.