Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare: "Le urăsc din suflet"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 17:35
Lidia Buble, în lacrimi în fața fanilor! Cântăreața a fost copleșită de tristețe.

Lidia Buble a izbucnit în plâns și a împărtășit momentul cu fanii săi, pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a izbucnit în plâns pe rețelele de socializare și le-a spus fanilor ei cine a făcut-o să plângă, dar și de ce a ajuns în această situație.

Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare

Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate vedete de la noi. Cântăreața este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, însă de data aceasta, vedeta a fost copleșită de tristețe.

Ba chiar nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, chiar dacă se afla pe rețelele de socializare. 

Vedeta obișnuiește să împartă cu admiratorii ei cele mai importante momente din viața ei, iar Lidia Buble chiar are o comunitate loială pe Internet.

Vedeta este o fire foarte sensibilă și nu se sfiește să își arate sentimentele în fața publicului. De data aceasta, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Internet și le-a mărturisit fanilor ce a adus-o în această stare.

În ultimele zile, Lidia a fost în vizită la Deva, unde a crescut alături de frații și surorile ei. Întreaga familie s-a reunit, iar vedeta a arătat tuturor cât de bine se simte atunci când ajunge acasă. Din păcate, astăzi a venit momentul să plece către București, ceea ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Lidia Buble, în braţele unui miliardar însurat, de Revelion! Cu cine a petrecut artista noaptea de Anul Nou

„O să plâng tot drumul.(...). Urăsc momentele astea în care trebuie să plec, le urăsc din suflet. Nu-mi vine să plec din fața blocului. Urăsc când trebuie să plec de acasă”, a spus Lidia Buble, cu ochii plini de lacrimi.

Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă. Lidia Buble are o legătură extrem de specială nu doar cu părinții, ci și cu frații și surorile ei. Are 6 frați și patru surori, iar relația cu ei este una foarte strânsă. Lidia Buble este fată de preot, are zece fraţi, familia ei fiind compusă din mulți muzicieni.

Citeste si: Lidia Buble, marturisiri uluitoare! Celebra artista este pregatita sa devina mama! Iata cati copii isi doreste!