Lidia Buble, mărturisiri despre cartea pe care vrea să o lanseze, dar și despre perioada în care a lipsit de pe social media: „Drumul meu n-a fost niciodată ușor”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 mar 2023, 04:15

Lidia Buble, mărturisiri despre cartea pe care vrea să o lanseze, dar și despre perioada în care a lipsit de pe social media: „Drumul meu n-a fost niciodată ușor”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ediția de ieri a emisiunii „Duet cu Alexandra”, Alexandra Ungureanu ne-a bucurat din nou cu un invitat pe măsură, și anume Lidia Buble.

În episodul de ieri al emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, emisiune moderată de Alexandra Ungureanu, fostă concurentă și câștigătoare a concursului fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, invitată a fost Lidia Buble, una dintre cele mai frumoase, îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară. Cu acest prilej, artista a făcut câteva dezvăluiri din viața ei personală.

Lidia Buble a dezvăluit motivul pentru care a dispărut de pe social media: „Nu prea mă mai regăseam”

Pentru că, o perioadă, Lidia Buble a fost total absentă de pe social media, cântăreața a ținut să explice, în fața Alexandrei Ungureanu, motivul dispariției sale.

„Am avut nevoie foarte mult de pauza aia să-mi încarc bateriile. Nu prea mă mai regăseam...

nu a fost strategie de marketing. Tu știi, că noi suntem la aceeași casă de discuri, deci poți să întrebi. Strategie de marketing nu a fost, totul a pornit într-o zi, când vorbeam cu Răzvan, și i-am zis: «Bă, Răzvane, simt că am obosit, simt că nu mai am inspirație, simt că trebuie să iau o pauză, nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «Cine e fata asta?», eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață și să fac de toate, și mi-a zis (n.r.:
Răzvan): «Păi, și? Ia o pauză, ce te oprește?». Îmi era frică, cumva, să fac treaba asta, pentru că știi, social media este acum la putere în zilele noastre și la un moment dat, zic: «Să iau eu o pauză?». Nu știam cât o să dureze, două- trei săptămâni știam sigur c-o să stau. Și știi, nu ești pe social media, nu mai exiști. Și mi-a fost cumva teamă, dar mai presus de toate și cel mai important este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să încarc și oamenii de acasă cu energie faină, să vin cu
muzică bună, să inspir oameni, și mi-a prins bine. Revenirea mea a fost foarte apreciată, nu pot decât să mă bucur.

Citeste si: Lidia Buble le-a făcut zile fripte părinților săi: ”Știa că are o oaie neagră în familie” Tatăl artistei s-a temut de drumul pe care aceasta îl va alege în viață

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

(...) Am dat unfollow la toată lumea, inclusiv frați, surori, nu mai voiam pe nimeni, mi-au scris unii: «Cum să ne dai unfollow? Suntem surorile tale», și le-am zis: «Păi, da, pentru că dacă nu dădeam unfollow tuturor, m-ar fi mâncat mâinile», să văd care, ce face, ce mai postează. Ok, nu mai postez eu, dar ceilalți își continuă viața pe Instagram, și aș fi fost curioasă să văd cine, ce postează”, a mărturisit Lidia Buble.

Lidia Buble, dezvăluiri despre cartea ei: „Am multe de povestit”

După dezvăluirile legate de pauza psihică luată de Lidia Buble, și după ce ne-a bucurat urechile, alături de Alexandra, cu piese precum „Lacătul și femeia”, „Draga mea” și „Noi simțim la fel”, piese cunoscute de la Lidia Buble, frumoasa cântăreață a făcut o mică dezvăluire și despre cartea ei.

Citeste si: Lidia Buble, adevăratul motiv pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare: ”Nu mă mai regăseam” Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

„E mult mai lungă și mult mai detaliată. Nu știu cum o să se numească, dar am multe de povestit. Chiar dacă am o vârstă fragedă, am trecut prin foarte multe lucruri și cred că o să inspir foarte mulți tineri. Drumul meu n-a fost niciodată foarte ușor”, a declarat Lidia Buble.

Emisiunea integrală poate fi vizionată AICI.