Lidia Buble, mărturisiri emoționante din trecut, în platoul Teo Show! Artista a fost o adevărată războinică în copilărie! „Eram jignită din cauza religiei mele!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 mar 2023, 14:39

Lidia Buble, declarații tulburătoare din perioada adolescenței, când reacționa ca o leoaică pentru a-și proteja frații mai mici! „Când e vorba despre familia mea, nu știu, se aprind niște beculețe roșii și nu mai țin cont de nimic!”

Lidia Buble se numără printre cele mai talentate și apreciate cântărețe de muzică ușoară din România. Deși în prezent este o femeie stilată și delicată, puțină lume știe că în perioada copilăriei, îndrăgită artista era o adevărată prințesă războinică, mai ales în clipă în care era nevoită să reacționeze aprig pentru a-și proteja frații mai mici.

Lidia Buble, mărturisiri emoționante din trecut „Eram jignită din cauza religiei mele!” 

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Lidia Buble a vorbit deschis și sincer despre cele mai dificile momente din copilăria ei, dar a povestit și despre faptul că s-a confruntat mult timp cu replicile răutăcioase ale colegilor ei de școală, deoarece o jigneau deseori și a adunat multe frustrări de-a lungul timpului.

Citește și: Lidia Buble, mărturisiri despre cartea pe care vrea să o lanseze, dar și despre perioada în care a lipsit de pe social media: „Drumul meu n-a fost niciodată ușor”

Celebra artistă a mărturisit de asemenea faptul că în trecut avea un comportament mult mai dur cu cei din jurul ei care îi aduceau jigniri și obișnuia să reacționeze aprig și chiar violent mai ales în clipă în care frații săi întâmpinau tot felul de probleme, iar ea sarea prompt în ajutorul lor. Lidia Buble nu s-a sfiit să recunoască faptul că atunci când venea vorba despre membrii familiei sale, se transformă într-o adevărată războinică și acționa că o leoaică asupra celor care le aduceau jigniri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Trebuie să recunosc că am fost un copil foarte năzbâtios, care preferă să ia o mamă de bătaie, dar care să facă întotdeauna ce-și dorește și ce-i place și am avut o plăcere, eram că o cloșcă, îmi apăram frații, credeam că eu sunt puternică și că pot să le duc pe toate.

Da, le mai rupeam gleznele că la pui din când în când, vorba mea. Când e vorba despre mine las să treacă, dar când e vorba despre familia mea, nu știu, se aprind niște beculețe roșii și nu mai țin cont de nimic. Numai prostii am făcut. Pe la 16 ani și jumătate, când am avut și primul iubit, am început să mă schimb, că eram foarte băiețoasă.
Am mai primit și mesaje neplăcute despre surorile mele, că ele sunt mai expuse, au și ele pagini de socializare, dar toate lucrurile astea au început încă din
copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a patra, iar toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita”. Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit.
Mai primesc pe internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea”,
a spus Lidia Buble în platoul emisiunii Teo Show.

Citește și: Lidia Buble le-a făcut zile fripte părinților săi: ”Știa că are o oaie neagră în familie” Tatăl artistei s-a temut de drumul pe care aceasta îl va alege în viață