Lidia Buble, mărturisiri sincere despre bărbatul din viața ei: ”Sunt împlinită” Cu cine se iubește, de fapt, artista

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2022, 12:49

Lidia Buble, mărturisiri sincere despre bărbatul din viața ei: ”Sunt împlinită”

Sursa: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a rupt tăcerea despre presupusul iubit! Celebra artistă a dezvăluit totul despre bărbatul din viața ei, după o lungă perioadă în care a păstrat tăcerea.

Lidia Buble este o artistă extrem de îndrăgită și apreciată, în timp ce viața ei amoroasă a ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor. De-a lungul timpului, artista a fost surprinsă în prezența mai multor bărbați cunoscuți. Recent s-a zvonit că ar avea o relație cu milionarul Horațiu Nicolau, însă a plecat în vacanță cu actorul cubanez Harlys Becerra.

Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Viața amoroasă a Lidiei Buble este ca un montagne russe. Artista s-a iubit cu bărbați celebri de la noi, dar și din străinătate, însă, se pare că nu are gânduri serioase de viitor, ci preferă aventurile.

După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu milionarul Horațiu Nicolau, în prezența căruia a fost surprinsă de paparazzi, Lidia a plecat în vacanță alături de actorul Harlys Becerra. 

Toată lumea a sperat că cei doi s-au împăcat, însă mărturisirile făcute recent de artistă au lăsat loc de interpretări.

Lidia Buble a organizat pe Instagram, la secțiunea stories, un mic joculeț în care le-a dat posibilitatea urmăritorilor să-i pună întrebări, iar ea să răspundă în timp real.

Un internaut a întrebat-o pe îndrăgita artistă dacă are iubit, răspunsul acesteia nu a întârziat să apară, însă i-a băgat mai mult în ceață pe fani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Hai să rămână asta un mister! Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită și cred că asta contează.

Cu iubit sau fără iubit, eu strălucesc, radiez”,   a răspuns Lidia Buble la întrebarea unui internaut.

Citeste si: Lidia Buble băuse în noaptea în care a mituit doi polițiști rutieri. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au împăcat?

După ce în ultima vreme au apărut tot felul de speculații despre aventurile ei amoroase, Lidia preferă să țină departe de ochii curioșilor evenimentele ce au avut loc în ultima perioadă în viața ei.

Deși nu a vrut să recunoască dacă are iubit, faptele arată cu totul altceva. Dovada o face chiar vacanța pe care a petrecut-o, recent, alături de actorul cubanez într-o destinație exclusivistă. 

Se pare că vedeta nu poate renunța la Harlys Becerra, iar drumurile lor se intersectează de fiecare dată și ajung să fie împreună.

Citeste si: Împăcarea momentului în showbiz! Lidia Buble și Harlys Becerra și-au mai dat o șansă! Cei doi au plecat într-o vacanță exclusivistă

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.