Lidia Buble, marturisiri uluitoare! Celebra artista este pregatita sa devina mama! Iata cati copii isi doreste!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 dec 2020, 14:40
Lidia Buble vrea sa fie mama!

Lidia Buble a marturisit de curand pe contul ei de sozializare ca se simte pregatita sa devina mama.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului din tara noastra și se bucura de mare succes pe piata muzicala. Pe plan personal insa, destinul i-a adus multa tristete in ultima vreme.

Lidia Buble a trecut prin momente dificile!

Dupa despartirea de iubitul ei, Lidia Buble s-a dedicat trup si suflet carierei sale artistice. Vedeta si-a concentrat si mai mult atentia asupra fanilor sai din mediul virtual, carora obisnuieste sa le impartaseasca multe dintre trairile si momentele importante din viata sa si astfel, in timp, artista a inceput sa se

bucure de un numar din ce in ce mai mare de admiratori virtuali, carora obisnuieste sa le impartaseasca multe lucruri din viata sa.

Lidia Buble a trecut printr-o perioada dificila dupa despartirea de fostul ei iubit si este inca extrem de sensibila. Insa aceasta experienta de viata trista nu o impiedica sa fie inca optimista in ceea ce priveste viitorul si mai mult decat atat, artista le-a marturisit fanilor sai din mediul virtual ca isi doreste enorm sa devina mama cat mai curand.

Lidia Buble isi doreste enorm sa devina mamica!

Pentru ca provine dintr-o familie numeroasa, Lidia Buble isi doreste sa aiba si ea la randul ei, multi copii. Artista a declarat de curand, pe contul ei de socializare ca isi e chiar disperata sa devina cat mai curand mamica si nu-si doreste doar un copil ci cat mai multi.

"Când vine vorba despre copii sunt disperată.

Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți", a spus Lidia Buble pe InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Talentata artista a marturisit ca este pregătită să devină mamica, mai ales că aproapte toate surorile ei au deja propria familie. Lidia Buble a primit de la parintii sai, ca si fratii si surorile sale o educatie aleasa. Astfel ca si ea va fi cu certitudine o mamă foarte bună pentru copiii sai și aceștia vor primi o educație deosebita.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre numele fetiței sale.

Aceasta si-ar dori ca una dintre fetitele sale sa poarte numele de Hadasa sau Rahela, care are au mare insemnatate pentru ea.
"Aș vrea să să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele", a mărturisit Lidia Buble.

Citeste si: Lidia Buble, vacanță în Zanzibar cu un bărbat celebru! Ce a dat-o de gol pe artistă

Citeste si: Lidia Buble, in lacrimi! Iata ce a patit artista de curand!

 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.