Lidia Buble s-a 'atacat' rau ca a primit trofeul "Bau"! "Doamna 'Iolanda' e doar o doamna care isi da cu parerea. O sa ma rog pentru ea, poate o sa fie si ea fericita"- Cum a pus-o imediat la punct Iulia Albu!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Lidia Buble s-a suparat ca Iulia Albu i-a dat editia trecuta trofeul "Bau". Degeaba a incercat ea sa disimuleze, a multumit si a incercat sa zambeasca, pana la urma a atacat-o pe jurata de la "Bravo, ai stil".

"Doamna Iolanda isi da cu parerea despre tinutele altora. Nu e ca si cum o iau in serios. A contrazis alti critici de moda carora le-a placut tinuta mea si care mi-au dat note mari. Ce sa zic? O sa imi mai cumpar niste rafturi acasa, ca sigur vor mai urma si alte trofee Bau", a spus Lidia Buble.


Imediat, Iulia Albu a pus-o la punct! "Lidia Bulisor crede ca...
De fapt... Ea cati ani are? As ruga-o sa se roage pentru mine. Ea fiind o fata foarte credincioasa care umbla cu un barbat casatorit si cu doi copii... o sa ma rog si eu pentru ea! Mie imi place numele Iolanda! E un nume interesant!

E o fata frumoasa si tanara si ar trebui sa angajeze un stilist, e pacat! Ii doresc succes", a spus fashion-editorul de la WOWbiz si juratul de la "Bravo, ai stil".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri: