Lidia Buble s-a operat pana s-a deformat? Imaginile care i-au speriat pe fani: ''Doamne fereste''

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 15 oct 2020, 17:21

Lidia Buble a publicat o imagine pe retelele de socializare, care a socat pe toata lumea. Iata cum s-a afisat vedeta pe retelele de socializare.

Lidia Buble se bucura de statutul de femeie singura si isi indreapta atentia spre proiectele profesionale, dar si spre prieteni si fani. Vedeta este foarte activa pe retelele de socializare, iar de curand a publicat o fotografie care i-a lasat fara cuvinte pe admiratorii ei.

Cum s-a afisat Lidia Buble pe retelele de socializare

Activa pe retelele de socializare, Lidia Buble a postat o poza in care a folosit un filtru nou.

Fanii de pe Instagram ai Lidiei Buble au fost luati prin surprinde dupa ce artista a publicat fotografia.

Lidia a folosit un filtru, care i-a marit extrem de mult buzele, pare ca a apelat la o interventie chirurgicala. Cu toate ca a fost deseori criticata sau chiar jignita din cauza nasului sau, artista spune ca se simte excelent in pielea ei si ca nu ar apela la nicio operatie estetica pentru a-si modifica nasul.

Ea este convinsă ca Dumnezeu a creat-o „așa cum trebuie”.

Relatia Lidiei Buble cu fotbalistul Costin Gheorghe!

Conform presei mondene, Lidia Buble si fotbalistul Costin Gheorghe ar fi avut o legatura in urma cu un an.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fostul jucator de la Rapid, Sportul, Academica Clinceni sau Gaz Metan s-ar fi intalnit cu artista in timp ce aceasta forma un cuplu cu prezentatorul TV Razvan Simion.

Dupa ce au aparut imagini cu cei doi in presa, Lidia Buble a postat pe una dintre retelele de socializare un mesaj:" Pazeste-ti inima mai mult decat orice, caci din ea ies izvoarele vietii."

Si fratele Elenei Gheorghe a avut o reactie, dupa ce au aparut pozele cu el si fosta iubita a lui Razvan Simion. Costin Gheorghe nu a vrut sa dea niciun detaliu si a fost extrem de diplomat si de rezervat in declaratii.

”Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe.