Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul despărțirii

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2021, 17:56

Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio!

Sursa: Instagram Lidia Buble/ Harlys Becerra

Idila dintre Lidia Buble și celebrul actor cubanez Harlys Becerra s-a încheiat. Motivul despărțirii ar fi destul de clar, plecarea artistei în Asia a dus la ruptura dintre cei doi.

Povestea de iubire dintre Lidia Buble și actorul Harlys Becerra pare că a ajuns la final. Cu toate că lucrurile dintre ei păreau că merg în direcția bună, ei bine, nu a fost chiar așa. Cei doi au uimit pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care și le făceau în urmă cu puțin timp, iar acum au anunțat că nu mai formează un cuplu.

Motivul pentru care Lidia Buble și Harlys Becerra și-au spus adio

Spre surprinderea tuturor, cei doi și-au făcut tatuaje asemănătoare, semn că erau foarte îndrăgostiți și sperau la un viitor împrună. Asta nu este tot, Harlys Becerra, celebrul actor cubanez, și-a tatuat și ochiul Lidiei Buble.

Artista și iubitul ei cubanez au petrecut clipe de vis în vacanțe de lux în destinații uimitoare, însă cei doi a ajuns în punctul la care nimeni nu spera, au decis să-și spună adio pentru totdeauna.

Se pare că motivul despărțirii ar fi fost chiar plecarea cântăreței în Asia.

Lucrurile dintre ei s-au răcit în ultima perioadă, iar distanța le-a afectat relația foarte tare. Plecarea vedetei în show-ul filmat în Asia a fost ca o lovitură pentru Harlys Becerra, actorul pe care Lidia l-a adus și acasă, în București.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iată ce nu știai despre Lidia Buble! Artista nu a fost cântăreață de la început. Care este legătura dintre cântăreață și Cristian Olteanu, membru al partidului PSD

Cum au fost surprinși ultima dată Lidia Buble și Harlys Becerra

La întoarcerea în țară, după aventura vieții ei, Lidia Buble a pus punct relației cu actorul Harlys Becerra. În puținele declarații pe care artista le-a oferit despre relația cu actorul cubanez, se pare că aveau planuri serioase de viitor.

Lidia și Harlys au fost văzuți ultima dată în urmă cu două luni, în timp ce se plimbau liniștiți, la braț, prin Centrul Vechi al Capitalei.

La acea vreme își declarau iubire veșnică și păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.

''O iubesc foarte mult, desigur. Imi place extrem de mult România”, a declarat Harlys Becerra pe atunci.

Citeste si: Diagnosticul crunt pe care Lidia Buble l-a primit din partea medicilor. Cu ce boală se confruntă artista