Lidia Buble și Cobra Tate și-au spus adio! Gestul incredibil pe care milionarul l-a făcut după despărțirea de artistă

Autor: Ana Dinu
Cobra Tate i-a dat papucii Lidiei Buble
Sursa: Instagram

Cobra Tate i-a spus adio Lidiei Buble, după ce s-a zvonit că ar avea o relație. Milionarul a făcut un gest incredibil care i-a pus pe gânduri pe fanii vedetei.

Multă vreme s-a zvonit că Lidia Buble și Cobra Tate ar avea o relație, după ce au fost surprinși de mai multe ori împreună prin Capitală. Ei bine, fanii au observat un detaliu foarte important care i-a dus cu gândul că milionarul britanic i-a dat papucii artistei noastre.

Cobra Tate i-a dat papucii Lidiei Buble

Fanii artistei au descoperit un detaliu care le-a dat de gândit. În urma unei inspecții a conturilor, urmăritorii au descoperit că afaceristul nu o mai urmărește pe cântăreața pe Instagram, în timp ce ea încă îl

are la follow. Se pare că, milionarul nu-i mai urmărește activitatea din mediul online, însă Lidia nu se lasă prea ușor și îl urmărește în continuare pe Cobra. 

În ciuda faptului că ei nu au confirmat, însă nici nu au infirmat că formează un cuplu, apropiații celor doi i-au dat de gol. Surse din anturajul celor doi au declarat că Lidia și milionarul ar fi împreună, însă au luat relația treptat.

Artista nu este deloc impresionată de averea lui Cobra Tate, iar el atent la detalii, ar fi încercat să clădească o frumoasă poveste de dragoste.

”Da, sunt împreună, dar la început de relație. El este expansiv, o compleșește cu detalii, cu mici atenții, gesturi romantice. Lidia este destul de temperată și nu este deloc impresionată de opulența de care este inconjurat Tate. El a invitat-o de curand intr-o vacanta luxoasa, insa Lidia a refuzat.

Il place, este fericita, dar nu se arunca deloc cu capul inainte, mai ales că știe că el nu este ușă de biserică”, au declarat surse apropiate celor doi, potrivit impact.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a dezvăluit motivul despărțirii lor. Artista i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit

Se pare că, Lidia Buble a dat o nouă șansă iubirii, însă nu se grăbește și o ia pas cu pas, înainte de a se avetura în relația cu Cobra Tate, care este bine cunoscut pentru aveturile cu femei celebre din România.

Artista nu se lasă ademenită de cadourile scumpe și luxoase pe care milionarul britanic i le face. Cobra Tate este foarte atent cu femeile din viața lui, deși le schimbă destul de des ca și fratele său Tristan Tate.

Citeste si: Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artista s-a confesat fanilor săi. Ce le-a dezvăluit cântăreața

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.