Lidia Buble și Cornel Ilie, cea mai noua pereche din showbiz-ul autohton! “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 01 feb 2021, 02:25
lidia buble si cornel ilie Foto(4)
Lidia Buble si Cornel Ilie

Doi artisti celebri formeaza cea mai noua pereche din showbiz-ul autohton, insa nu toata lumea vede cu ochi buni legatura dintre Lidia Buble si Cornel Ilie.

La nici 24 de ore de cand a aparut fotografia in care Lidia Buble este in bratele lui Cornel Ilie, butoanele dispozitivelor fanilor s-au incins puternic si un val de comentarii s-a revarsat peste vietile celor doi artisti.

Ca avem sau nu un nou cuplu in showbiz nu prea se mai poate pune intrebarea, mai ales ca este atat de evidenta potrivirea dintre cei doi cantareti.

Lidia Buble a lansat o piesa alaturi de Cornel Ilie

Mai mult decat atat, chiar pe 1 octombrie, cei doi s-au intalnit cu Razvan Simion, fostul iubit al cantaretei.

Invitati la "Neata cu Razvan si Dani", Lidia Buble si Cornel Ilie au lansat superba piesa de dragoste "Vino/Du-te" pe care au facut-o impreuna si in al carei videoclip chiar ei sunt protagonistii.

Cuplul pe care il intruchipeaza cantareata si solistul de la Vunk este unul cat se poate de obisnuit, care traieste momente romantice, siropoase, dar si momente de tristete si descumpanire.

Fanii celor doi s-au grabit sa reactioneze la vederea Lidiei Buble in bratele lui Cornel Ilie, mai ales ca nici nu s-a racit bine stirea ca artistul s-a despartit de sotia lui, cu care are doi copii.

la inceputul lunii septembrie, cantaretul a socat pe toata lumea cand a anuntat ca el si Eliza nu mai sunt impreuna.

" Din «Poveste» a ramas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au facut ca termenul «divort» sa capete un aer distructiv, fatalist, asa ca o sa formulez altfel: eu si cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am invatat foarte multe impreuna unul de la altul, am invatat si mai multe despre noi insine si, mai ales, despre viata.

Am devenit mai puternici si mai curajosi, unul prin celalalt. Astfel ca aceasta este singura data cand vom spune ceva despre acest subiect. Va multumim ca intelegeti aceasta alegere. Exista dragoste dupa iubire. Fotografia este facuta azi, putin mai devreme", a scris Cornel Ilie pe retelele de socializare la inceputul lui septembrie.

Cum au reactionat fanii la vederea Lidiei Buble in bratele lui Cornel Ilie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Bai, sunteti cam apropiati. Nu ca v-ar sta rau, sunteti chiar misto impreuna!', "Cred ca de asta a divortat la inceput de septembrie", "Plange Razvan daca aude:))", "Sunt sigura ca videoclipul va fi superb, ca si melodia, Lidia!", "Felicitari, Lidia, sa-ti

dea bunul Dumnezeu multa sanatate si fericire" sunt doar cateva dintre comentariile stranse de postarea cantaretei.

Citeste si: Lidia Buble, goală pe instagram! Imaginea care a încins imaginația fanilor

Citeste si: Lidia Buble este INSARCINATA? Anuntul a venit dupa ce a zis ca se retrage din muzica

Ce spune Lidia Buble, dupa lansarea piesei

"Despre nehotararea ce se instalează in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino... du-te, Lasa-ma si nu ma lasa... un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la Vunk....si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.", a scris Lidia Buble pe pagina ei de Facebook, dupa lansarea "Vino/Du-te".

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri uluitoare despre Catalin Botezatu: „Mi-a spus la ureche ca sunt…

Citeste si: Brigitte vrea sa divorteze dupa ce a fost batuta de Florin Pastrama? Declaratiile femeii de afaceri: "Nu am stiut cine este"

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.